Giriş Kayıt
Gary Liddiard

Gary Liddiard


Makyaj, Oyuncu

Gary Liddiard, makyaj, oyuncu. Belalılar (1973), Casus Oyunu (2001), Tron (1982), Dağcı (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G. Dennis Liddiard | Gary D. Liddiard | Gary Denni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeniden Başlamak
2005 Dram Makyaj 7.0 26,128

Tehdit
2004 Dram Makyaj 5.9 12,360
2004 Aksiyon Makyaj    

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Makyaj 7.1 130,246

Son Kale
2001 Aksiyon Makyaj 6.9 61,911
2001 Aksiyon Makyaj 5.9 40,481

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Makyaj 6.7 49,060
2000 Korku Makyaj 4.8 15,705

Şahane Bekar
1999 Komedi Makyaj 5.0 14,963

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Makyaj 6.6 35,341

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Makyaj 6.6 138,413

Havada Panik
1997 Aksiyon Makyaj 4.8 9,477

Son Adam
1996 Aksiyon Makyaj 6.4 48,075

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Makyaj 6.1 11,479
1995 Aksiyon Makyaj 5.9 5,452

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Makyaj 6.4 75,010
1995 Dram Makyaj 6.1 2,181

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Makyaj 6.5 7,187

Dağcı
1993 Aksiyon Makyaj 6.4 105,835

Şifreciler
1992 Komedi Makyaj 7.1 47,161
1992 Komedi Makyaj 4.6 2,448

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Makyaj 4.1 34,296

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Makyaj 6.4 26,036

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Makyaj 6.4 84,054

Hür Kan
1989 Aksiyon Makyaj 6.4 32,938

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Makyaj 5.9 4,545
1988 Komedi Makyaj 6.9 5,078
1988 Komedi Makyaj 6.1 3,871

Bar Kelebeği
1987 Komedi Makyaj 7.3 14,670
1986 Suç Makyaj 6.0 4,668
1986 Komedi Makyaj 5.9 7,987

Benim Afrikam
1985 Macera Makyaj 7.2 60,363
1985 Dram Makyaj 6.6 5,691
1984 Komedi Makyaj 3.6 4,701

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Makyaj 7.5 37,540
1984 Komedi Makyaj 6.0 2,009
1983 Komedi Makyaj 5.2 578
1983 Dram Makyaj 6.8 7,046
1982 Aksiyon Makyaj 6.8 102,116

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Makyaj 5.9 1,231
1980 Suç Makyaj 7.1 13,481

Sıradan İnsanlar
1980 Dram Makyaj 7.8 39,664

Elektrikli Süvari
1979 Komedi Oyuncu
Makyaj
6.3 6,422
1979 Komedi Makyaj 5.7 974

Eve Dönüş
1978 Dram Makyaj 7.3 10,549

Sürücü
1978 Aksiyon Makyaj 7.2 11,319

Şeytan II: Aykırı
1977 Korku Makyaj 3.7 18,019

Son Patron
1976 Dram Makyaj 6.3 6,818

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Makyaj 6.5 7,951

Başkanın Bütün Adamları
1976 Biyografi Makyaj 8.0 85,653

Akbabanın Üç Günü
1975 Gizem Makyaj 7.5 39,956

Tebessüm
1975 Komedi Makyaj 7.2 1,705

Büyük Waldo Pepper
1975 Macera Makyaj 6.6 4,280

Muhteşem Gatsby
1974 Dram Makyaj 6.4 21,188

Belalılar
1973 Komedi Makyaj 8.3 205,694

Bulunduğumuz Yol
1973 Dram Makyaj 7.1 18,709
1972 Komedi Makyaj 5.5 440
1972 Macera Makyaj 7.6 23,961
1972 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.1 8,285
1972 Komedi Makyaj 6.2 394
1970 Komedi Makyaj 5.7 276

Çöl Şeytanı
1970 Komedi Makyaj 7.3 6,412
1969 Romantik Makyaj 6.2 446

Kafatası Avcıları
1968 Komedi Makyaj 6.9 2,352
Film Altyazıları
Black Panther (2,762) Cargo (2,399) Red Sparrow (2,193) Game Night (1,612) True Crimes (1,450) Deadpool (1,181) Avengers: Infinity War (909) Annihilation (861) L'insulte (846) Den of Thieves (839)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,000) Supernatural (6,402) La casa de papel (4,243) Gotham (3,194) Arrow (3,168) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,080) The 100 (3,050) 13 Reasons Why (2,907) The Flash (2,374) Lucifer (1,922)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018