Giriş Kayıt
Leslie Libman

Leslie Libman


Yönetmen, Yapımcı

Leslie Libman, yönetmen, yapımcı. 4400 (2004), Alphas (2011), Brave New World (1998), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 1,163
2014 Suç Yönetmen 6.8 8,859

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 81,882
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 24,582

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 232,075
2009 Dram Yönetmen 7.6 55,065
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,049
2005 Suç Yönetmen 6.9 34,386

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 37,319
2004 Dram Yönetmen    
2003 Aksiyon Yönetmen 3.4 181

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.9 91,583
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2000 Dram Yönetmen 7.8 114
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,504
1997 Suç Yönetmen 8.8 70,651
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,116
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017