Giriş Kayıt
Leslie Libman

Leslie Libman


Yönetmen, Yapımcı

Leslie Libman, yönetmen, yapımcı. 4400 (2004), Alphas (2011), Jake 2.0 (2003), Brave New World (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 1,331
2014 Suç Yönetmen 6.8 11,059

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 95,634
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 25,652

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 249,615
2009 Dram Yönetmen 7.6 56,508
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,339
2005 Suç Yönetmen 6.9 35,810

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 38,995
2003 Aksiyon Yönetmen 3.6 200

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.9 99,808
2003 Dram Yönetmen 6.8 3,040
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2000 Dram Yönetmen 7.8 114
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,504
1997 Suç Yönetmen 8.8 77,114
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,940
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018