Giriş Kayıt
Leslie Libman

Leslie Libman


Yönetmen, Yapımcı

Leslie Libman, yönetmen, yapımcı. 4400 (2004), Alphas (2011), Brave New World (1998), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 1,218
2014 Suç Yönetmen 6.8 9,039

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 83,553
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 24,667

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 234,110
2009 Dram Yönetmen 7.6 55,183
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,049
2005 Suç Yönetmen 6.9 34,515

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 37,458
2004 Dram Yönetmen    
2003 Aksiyon Yönetmen 3.5 190

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.9 92,223
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2000 Dram Yönetmen 7.8 114
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,504
1997 Suç Yönetmen 8.8 71,137
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,174
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017