Giriş Kayıt
Leslie Libman

Leslie Libman


Yönetmen, Yapımcı

Leslie Libman, yönetmen, yapımcı. 4400 (2004), Alphas (2011), Brave New World (1998), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 1,331
2014 Suç Yönetmen 6.8 9,341

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 85,657
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 24,826

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 236,413
2009 Dram Yönetmen 7.6 55,376
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,049
2005 Suç Yönetmen 6.9 34,717

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 37,728
2004 Dram Yönetmen    
2003 Aksiyon Yönetmen 3.5 193

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.9 93,177
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2000 Dram Yönetmen 7.8 114
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,504
1997 Suç Yönetmen 8.8 71,903
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017