Giriş Kayıt
Leslie Libman

Leslie Libman


Yönetmen, Yapımcı

Leslie Libman, yönetmen, yapımcı. 4400 (2004), Alphas (2011), Brave New World (1998), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 1,095
2014 Suç Yönetmen 6.8 8,695

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 80,755
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 24,503

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 229,979
2009 Dram Yönetmen 7.6 54,972
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,049
2005 Suç Yönetmen 6.9 34,285

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 37,205
2004 Dram Yönetmen    
2003 Aksiyon Yönetmen 3.4 181

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.9 91,080
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2000 Dram Yönetmen 7.8 114
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,504

Oz 1
1997 Suç Yönetmen 8.8 70,307
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,069
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017