Giriş Kayıt
Leslie Libman

Leslie Libman


Yönetmen, Yapımcı

Leslie Libman, yönetmen, yapımcı. 4400 (2004), Alphas (2011), Jake 2.0 (2003), Brave New World (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 1,331
2014 Suç Yönetmen 6.8 10,154

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 90,344
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 25,233

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 242,563
2009 Dram Yönetmen 7.6 55,822
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,339
2005 Suç Yönetmen 6.9 35,264

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 38,310
2003 Aksiyon Yönetmen 3.6 196

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.9 96,063
2003 Dram Yönetmen 6.8 3,040
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2000 Dram Yönetmen 7.8 114
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,504
1997 Suç Yönetmen 8.8 74,249
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,578
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017