Giriş Kayıt
Leslie Libman

Leslie Libman


Yönetmen, Yapımcı

Leslie Libman, yönetmen, yapımcı. 4400 (2004), Alphas (2011), Jake 2.0 (2003), Brave New World (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 1,331
2014 Suç Yönetmen 6.8 10,516

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 91,949
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 25,407

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 245,524
2009 Dram Yönetmen 7.6 56,111
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,339
2005 Suç Yönetmen 6.9 35,513

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 38,624
2003 Aksiyon Yönetmen 3.6 196

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.9 97,657
2003 Dram Yönetmen 6.8 3,040
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2000 Dram Yönetmen 7.8 114
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,504
1997 Suç Yönetmen 8.8 75,485
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,727
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,500) Stargate Origins (2,990) Vikings (2,891) Black Mirror (2,617) American Crime Story (1,460) The X Files (1,423) Star Trek: Discovery (1,243) Supernatural (1,215) McMafia (1,102) Altered Carbon (1,087)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018