Giriş Kayıt
Patricio A. Libenson

Patricio A. Libenson


Sesler

Patricio A. Libenson, sesler. Zombi Olmak (2007), The Objective (2008), Deadline (2009), Doctor Mordrid (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricio Libenson | Pat Libenson | patricio Libens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.3 29
2009 Dram Sesler 6.6 63

Büyük Sır
2009 Dram Sesler 7.1 19,685
2009 Dram Sesler    

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Sesler 4.9 2,207
2009 Korku Sesler 3.9 1,643

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 244,676
2009 Dram Sesler 4.6 4,409
2008 Kısa Metraj Sesler 7.7 33

Bebek Bakıcısı Aranıyor
2008 Korku Sesler 5.5 6,063
2008 Korku Sesler 5.6 6,949
2008 Biyografi Sesler 8.7 17,430
2008 Dram Sesler 5.7 677
2008 Dram Sesler 5.3 221

Zombi Olmak
2007 Komedi Sesler 5.8 2,558

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Sesler 6.4 3,510

Dehşet Odası
2007 Suç Sesler 5.6 2,753
2007 Dram Sesler 6.7 581

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Sesler 5.1 47,243
2006 Aksiyon Sesler 4.8 517

Mızrakların Gücü
2005 Macera Sesler 6.9 4,383
2005 Aksiyon Sesler 3.8 238

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Sesler 6.7 5,778
2005 Belgesel Sesler 8.6 358

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 53,181
2005 Dram Sesler 6.9 254,218

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 284,857

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Sesler 7.8 87,406

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sesler 6.4 137,450
2003 Suç Sesler 6.5 5,785

Ayışığında
2002 Dram Sesler 6.7 12,455

Balistik
2002 Aksiyon Sesler 3.6 17,280

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 54,026

İşaretler
2002 Dram Sesler 6.7 292,873

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.3 587,896

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Sesler 6.0 12,388

Ölümsüz
2000 Dram Sesler 7.2 281,156

Zirve Mücadelesi
2000 Dram Sesler 7.0 20,861

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sesler 5.1 28,666

Vahşi Aşk
2000 Dram Sesler 5.8 11,864
2000 Aksiyon Sesler 2.4 359

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Sesler 5.4 10,178

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Sesler 6.6 191,524

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Sesler 6.1 56,203

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Sesler 5.5 18,302

Çılgın Parti
1998 Komedi Sesler 6.5 39,656
1998 Aksiyon Sesler 5.3 6,804
1997 Suç Sesler 7.5 258,322

Ateşli Geceler
1997 Dram 7.9 202,249

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Sesler 7.2 235,570
1997 Aksiyon Sesler 5.2 56,321
1997 Aksiyon Sesler 7.2 6,318

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Sesler 7.3 237,413
1996 Dram Sesler 6.1 59
1996 Suç Sesler 6.2 2,923

Sadakat
1996 Komedi Sesler 5.9 1,608
1996 Suç Sesler 6.3 3,561

Kuduz bakisi
1996 Komedi Sesler 5.5 2,302

Şeker Adamın Laneti 2
1995 Korku Sesler 5.2 7,591

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 318,276
1995 Macera Sesler 7.6 225,050
1995 Aksiyon Sesler 6.9 36,282
1995 Dram Sesler 6.4 1,870
1995 Fantastik Sesler 5.3 5,167

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,460,254

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Sesler 3.8 56,126
1994 Animasyon Sesler 5.3 4,481

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Sesler 5.4 15,782

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 279,816
1993 Dram Sesler 5.4 6,834
1993 Dram Sesler    
1992 Aksiyon Sesler 6.0 816

Süper Polis 3
1992 Aksiyon Sesler 6.9 15,077

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Sesler 6.1 12,794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017