Giriş Kayıt
Blake Leyh

Blake Leyh


Sesler, Müzisyen, Müzisyen

Blake Leyh, sesler, müzisyen, müzisyen. Kansız (1984), Rachel Evleniyor (2008), Mal Canın Yongası (2001), Life and Debt (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: B. Leyh
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sesler 7.3 5,603
2015 Dram Müzik 8.3 3,249

Sihirli Orman
2014 Macera Sesler 6.0 108,501
2014 Dram Müzik 8.3 19,318
2013 Dram Müzik 4.4 1,699

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Sesler 6.9 85,279

Suçlu Kim?
2010 Komedi Müzik 6.0 15,998

Fırtına
2010 Komedi Sesler 5.4 6,402
2010 Dram Müzik 8.2 11,435
2009 Belgesel Müzik 7.8 1,974

Okuyucu
2008 Dram Sesler 7.6 197,485

Rachel Evleniyor
2008 Dram Sesler 6.7 42,099
2008 Belgesel Müzik 7.6 407

Seni İstiyorum
2007 Dram Sesler 7.4 94,600
2006 Komedi Çeşitli 6.5 28,189
2006 Belgesel 7.5 25,408
2006 Dram Müzik 5.8 192

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sesler 6.6 89,239

Kirli Utanç
2004 Komedi Sesler 5.1 10,913
2004 Belgesel Müzik 6.9 460
2004 Belgesel Müzik 7.3 686
2002 Biyografi Sesler 7.4 64,748
2002 Suç Sesler
Müzik
9.4 204,386

Mal Canın Yongası
2001 Dram Sesler 6.6 3,785

Ananı Da!
2001 Macera Sesler 7.7 95,064
2001 Belgesel Sesler 7.6 858
2001 Dram Sesler 8.2 7,067

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 223,850
2000 Komedi Sesler 6.5 8,770
1999 Dram Sesler 7.2 17,712

Astronotun Karısı
1999 Dram Sesler 5.3 46,727
1999 Suç Sesler 6.6 31,917

Oyunun Galibi
1998 Dram Sesler 6.9 37,630
1997 Belgesel Müzik 7.7 1,315
1996 Komedi Sesler 6.8 94,174
1995 Biyografi Sesler 8.2 353,791

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Sesler 6.9 64,753
1995 Korku Müzik 6.0 149

Gerçek Suç
1995 Suç Müzik    
1994 Aksiyon Müzik 4.3 267
1993 Aksiyon Müzik 3.6 1,019

Gerçeği Arayış
1992 Dram Sesler 5.8 10,921
1991 Komedi Sesler 7.7 92,837

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Sesler 7.3 17,166

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 136,575

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Sesler 6.3 3,859
1988 Komedi Sesler 6.7 1,344
1988 Komedi Sesler 5.8 3,259
1987 Komedi Sesler 5.8 2,068

Cennette Aşk
1987 Komedi Sesler 6.5 2,575

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Sesler 5.9 26,669

Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın
1985 Korku Sesler 3.3 4,720

Kansız
1984 Suç Sesler 7.7 70,416
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017