Giriş Kayıt
Blake Leyh

Blake Leyh


Sesler, Müzisyen, Müzisyen

Blake Leyh, sesler, müzisyen, müzisyen. Kansız (1984), Rachel Evleniyor (2008), Mal Canın Yongası (2001), Hayat ve Borç (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: B. Leyh
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Sesler 5.1 33,885
2017 Dram Müzik 8.2 12,242
2016 Biyografi Sesler 7.4 10,828
2016 Belgesel Müzik 8.6 56
2015 Dram Müzik 8.3 3,249

Sihirli Orman
2014 Macera Sesler 6.0 116,442
2014 Dram Müzik 8.3 25,522
2013 Dram Müzik 4.4 1,699

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Sesler 6.9 89,677

Suçlu Kim?
2010 Komedi Müzik 6.0 16,412

Fırtına
2010 Komedi Sesler 5.4 6,610
2010 Dram Müzik 8.2 11,964

Amerika'nın En Tehlikeli Adamı: Daniel Ellsberg ve Pentagon Belgeleri
2009 Belgesel Müzik 7.8 1,974

Okuyucu
2008 Dram Sesler 7.6 208,329

Rachel Evleniyor
2008 Dram Sesler 6.7 43,588
2008 Belgesel Müzik 7.6 407

Seni İstiyorum
2007 Dram Sesler 7.4 98,301
2006 Komedi Çeşitli 6.5 29,396
2006 Belgesel 7.5 25,408
2006 Dram Müzik 5.8 192

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sesler 6.6 93,310

Kirli Utanç
2004 Komedi Sesler 5.1 11,240
2004 Belgesel Müzik 6.9 460
2004 Belgesel Müzik 7.3 686
2002 Biyografi Sesler 7.4 69,981
2002 Suç Sesler
Müzik
9.3 224,446

Mal Canın Yongası
2001 Dram Sesler 6.6 3,785

Ananı Da!
2001 Macera Sesler 7.7 100,307

Hayat ve Borç
2001 Belgesel Sesler 7.6 858
2001 Dram Sesler 8.2 7,067

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 232,174
2000 Komedi Sesler 6.5 8,770
1999 Dram Sesler 7.2 18,337

Astronotun Karısı
1999 Dram Sesler 5.3 48,683
1999 Suç Sesler 6.6 32,932

Oyunun Galibi
1998 Dram Sesler 6.9 39,201
1997 Belgesel Müzik 7.7 1,315
1996 Komedi Sesler 6.9 102,583
1995 Biyografi Sesler 8.2 385,640

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Sesler 6.9 67,776

Gerçek Suç
1995 Suç Müzik    
1994 Korku Müzik 6.1 160
1994 Aksiyon Müzik 4.3 267
1993 Aksiyon Müzik 3.6 1,019

Gerçeği Arayış
1992 Dram Sesler 5.8 11,436
1991 Komedi Sesler 7.7 98,773

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Sesler 7.3 18,350

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 144,322

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Sesler 6.3 3,859
1988 Komedi Sesler 6.7 1,344
1988 Komedi Sesler 5.8 3,419
1987 Komedi Sesler 5.8 2,068

Cennette Aşk
1987 Komedi Sesler 6.5 2,575

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Sesler 5.9 30,050

Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın
1985 Korku Sesler 3.4 5,173

Kansız
1984 Suç Sesler 7.7 74,968
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018