Giriş Kayıt
Blake Leyh

Blake Leyh


Sesler, Müzisyen, Müzisyen

Blake Leyh, sesler, müzisyen, müzisyen. Kansız (1984), Rachel Evleniyor (2008), Mal Canın Yongası (2001), Hayat ve Borç (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: B. Leyh
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sesler 7.4 8,473
2016 Belgesel Müzik 8.6 56
2015 Dram Müzik 8.3 3,249

Sihirli Orman
2014 Macera Sesler 6.0 111,838
2014 Dram Müzik 8.3 22,593
2013 Dram Müzik 4.4 1,699

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Sesler 6.9 87,002

Suçlu Kim?
2010 Komedi Müzik 6.0 16,400

Fırtına
2010 Komedi Sesler 5.4 6,466
2010 Dram Müzik 8.2 11,616
2009 Belgesel Müzik 7.8 1,974

Okuyucu
2008 Dram Sesler 7.6 201,109

Rachel Evleniyor
2008 Dram Sesler 6.7 42,772
2008 Belgesel Müzik 7.6 407

Seni İstiyorum
2007 Dram Sesler 7.4 96,086
2006 Komedi Çeşitli 6.5 28,657
2006 Belgesel 7.5 25,408
2006 Dram Müzik 5.8 192

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sesler 6.6 91,029

Kirli Utanç
2004 Komedi Sesler 5.1 11,025
2004 Belgesel Müzik 6.9 460
2004 Belgesel Müzik 7.3 686
2002 Biyografi Sesler 7.4 66,361
2002 Suç Sesler
Müzik
9.3 211,767

Mal Canın Yongası
2001 Dram Sesler 6.6 3,785

Ananı Da!
2001 Macera Sesler 7.7 97,075

Hayat ve Borç
2001 Belgesel Sesler 7.6 858
2001 Dram Sesler 8.2 7,067

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 227,125
2000 Komedi Sesler 6.5 8,770
1999 Dram Sesler 7.2 17,851

Astronotun Karısı
1999 Dram Sesler 5.3 47,705
1999 Suç Sesler 6.6 32,339

Oyunun Galibi
1998 Dram Sesler 6.9 37,993
1997 Belgesel Müzik 7.7 1,315
1996 Komedi Sesler 6.8 97,402
1995 Biyografi Sesler 8.2 364,549

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Sesler 6.9 65,967
1995 Korku Müzik 6.1 157

Gerçek Suç
1995 Suç Müzik    
1994 Aksiyon Müzik 4.3 267
1993 Aksiyon Müzik 3.6 1,019

Gerçeği Arayış
1992 Dram Sesler 5.8 11,436
1991 Komedi Sesler 7.7 95,327

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Sesler 7.3 17,496

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 139,494

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Sesler 6.3 3,859
1988 Komedi Sesler 6.7 1,344
1988 Komedi Sesler 5.8 3,259
1987 Komedi Sesler 5.8 2,068

Cennette Aşk
1987 Komedi Sesler 6.5 2,575

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Sesler 5.9 27,983

Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın
1985 Korku Sesler 3.3 4,720

Kansız
1984 Suç Sesler 7.7 72,046
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017