Giriş Kayıt
Roger Lewis

Roger Lewis (66)


Yapımcı, Senarist

Roger Hill Lewis, 14 Mart 1918 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist. Korkusuz (1971), Asiklar (1968), The Pawnbroker (1964), Shaft's Big Score! (1972) gibi yapımlarla biliniyor.26 Temmuz 1984 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Roger Hill Lewis
Doğum Tarihi: 14 Mart 1918
Ölüm Tarihi: 26 Temmuz 1984
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 58 Dram Yapımcı    
1974 56 Korku Yapımcı    
1973 55 Aksiyon Yapımcı 5.9 1,916
1972 54 Aksiyon Yapımcı 6.1 1,911

Korkusuz
1971 53 Aksiyon Yapımcı 6.6 12,335

Asiklar
1968 50 Dram Yapımcı 7.7 6,492
1965 Dram Senarist    
1964 46 Dram Yapımcı 7.8 6,093
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017