Giriş Kayıt
Lester Lewis

Lester Lewis


Yapımcı, Senarist

Lester Lewis, yapımcı, senarist. The Office (2005) yapımıyla biliniyor.19 Mart 2013 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 19 Mart 2013
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,013
2009 Komedi Yapımcı 4.5 4,994
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
8.8 217,898
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 2,565
1992 Komedi Senarist
Çeşitli
8.5 5,409
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017