Giriş Kayıt
Lennox Lewis

Lennox Lewis (51)


Oyuncu

Lennox Claudius Lewis, 02 Eylül 1965 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. An Audience with Lennox Lewis (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lennox Claudius Lewis
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1965
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 46 Belgesel Oyuncu 7.8 2,212
2008 43 Belgesel Oyuncu 7.6 10,769
2006 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,517
2004 Game-Show Oyuncu 5.3 6,699
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,641

Ocean's 11
2001 36 Suç Oyuncu 7.8 423,472
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017