Giriş Kayıt
Lennox Lewis

Lennox Lewis (52)


Oyuncu

Lennox Claudius Lewis, 02 Eylül 1965 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. An Audience with Lennox Lewis (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lennox Claudius Lewis
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1965
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 46 Belgesel Oyuncu 7.8 2,212
2008 43 Belgesel Oyuncu 7.6 10,769
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 28
2006 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,517
2004 Game-Show Oyuncu 5.2 6,940
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,160

Ocean's 11
2001 36 Suç Oyuncu 7.8 451,683
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018