Giriş Kayıt
Kate Lewis

Kate Lewis


Oyuncu

Kate Lewis, oyuncu. Philadelphia Experiment II (1993), Aspen Extreme (1993), (1994) Mavi Gök (1994), (1992) Gas, Food Lodging (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 12,441
1999 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Suç Çeşitli    
1998 Dram Çeşitli 6.2 1,817

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Çeşitli 6.8 23,194

Mavi Gök
1994 Dram Çeşitli 6.4 5,843
1994 Komedi Çeşitli 5.5 1,373
1993 Aksiyon Çeşitli 4.5 1,428
1993 Aksiyon Çeşitli 5.8 2,327
1992 Dram Çeşitli 6.8 2,776

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Çeşitli 5.4 15,150
1991 Dram Çeşitli 5.6 3,038

Özel Araştırmalar
1987 Suç Çeşitli 5.8 105
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018