Giriş Kayıt
Kate Lewis

Kate Lewis


Oyuncu

Kate Lewis, oyuncu. Philadelphia Experiment II (1993), Aspen Extreme (1993), (1994) Mavi Gök (1994), (1992) Gas, Food Lodging (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 12,014
1999 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Suç Çeşitli    
1998 Dram Çeşitli 6.2 1,817

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Çeşitli 6.8 22,294

Mavi Gök
1994 Dram Çeşitli 6.4 5,499
1994 Komedi Çeşitli 5.5 1,373
1993 Aksiyon Çeşitli 4.5 1,428
1993 Aksiyon Çeşitli 5.8 2,327
1992 Dram Çeşitli 6.8 2,776

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Çeşitli 5.3 14,431
1991 Dram Çeşitli 5.5 2,677

Özel Araştırmalar
1987 Suç Çeşitli 5.8 105
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017