Giriş Kayıt
Kate Lewis

Kate Lewis


Oyuncu

Kate Lewis, oyuncu. Philadelphia Experiment II (1993), Aspen Extreme (1993), (1994) Mavi Gök (1994), (1992) Gas, Food Lodging (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 12,240
1999 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Suç Çeşitli    
1998 Dram Çeşitli 6.2 1,817

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Çeşitli 6.8 22,764

Mavi Gök
1994 Dram Çeşitli 6.5 5,552
1994 Komedi Çeşitli 5.5 1,373
1993 Aksiyon Çeşitli 4.5 1,428
1993 Aksiyon Çeşitli 5.8 2,327
1992 Dram Çeşitli 6.8 2,776

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Çeşitli 5.4 14,774
1991 Dram Çeşitli 5.5 2,919

Özel Araştırmalar
1987 Suç Çeşitli 5.8 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017