Giriş Kayıt
Floyd Levine

Floyd Levine (85)


Oyuncu

Floyd Levine, 23 Şubat 1932 doğumlu oyuncu. (1975) Köpeklerin Günü (1975), (2007) Norbit (2007), (1974) Yara (1974), (1972) Super Fly (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1932
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelimeler Yetmez
2012 80 Komedi Oyuncu 5.9 33,018

Felekten bir Gece
2009 77 Komedi Oyuncu 7.8 621,719

Bir Çılgının İçinde
2008 76 Macera Oyuncu 4.9 32,836
2007 75 Komedi Oyuncu 4.0 56,572

Koç Carter
2005 73 Dram Oyuncu 7.3 100,341
2000 68 Komedi Oyuncu 5.3 12,262
1998 66 Aksiyon Oyuncu    
1997 65 Komedi Oyuncu 4.8 167
1997 65 Aile Oyuncu 5.7 22,251

Gökdelende Panik
1996 64 Aksiyon Oyuncu    

Marilyn Ve Ben
1996 64 Biyografi Oyuncu 6.1 2,204

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,051

Şeytan Çıkaran
1990 58 Komedi Oyuncu 4.7 6,539
1988 56 Fantastik Oyuncu 5.0 1,217

Braddock: Missing in Action 3
1988 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,360

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,077
1983 51 Komedi Oyuncu 4.3 4,533

Uçak 2
1982 50 Komedi Oyuncu 6.1 40,309

Gece Vardiyası
1982 50 Komedi Oyuncu 6.5 11,785

Sinir
1982 50 Suç Oyuncu 6.4 4,452
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,280
1978 46 Dram Oyuncu 5.8 628
1978 46 Suç Oyuncu 6.3 627
1977 Aile Oyuncu 7.6 912
1976 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 559

Köpeklerin Günü
1975 43 Suç Oyuncu 8.0 198,568

Yara
1974 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 27,341
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,788
1972 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,463
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017