Giriş Kayıt
Floyd Levine

Floyd Levine (85)


Oyuncu

Floyd Levine, 23 Şubat 1932 doğumlu oyuncu. (1975) Köpeklerin Günü (1975), (2007) Norbit (2007), (1974) Yara (1974), (1972) Super Fly (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1932
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelimeler Yetmez
2012 80 Komedi Oyuncu 5.9 32,238

Felekten bir Gece
2009 77 Komedi Oyuncu 7.8 606,475

Bir Çılgının İçinde
2008 76 Macera Oyuncu 4.9 32,452
2007 75 Komedi Oyuncu 4.0 55,095

Koç Carter
2005 73 Dram Oyuncu 7.2 97,219
2000 68 Komedi Oyuncu 5.3 11,989
1998 66 Aksiyon Oyuncu    
1997 65 Komedi Oyuncu 4.8 167
1997 65 Aile Oyuncu 5.7 21,600

Gökdelende Panik
1996 64 Aksiyon Oyuncu    

Marilyn Ve Ben
1996 64 Biyografi Oyuncu 6.1 2,204

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,715

Şeytan Çıkaran
1990 58 Komedi Oyuncu 4.7 6,539
1988 56 Fantastik Oyuncu 5.0 1,032

Braddock: Missing in Action 3
1988 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,360

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,595
1983 51 Komedi Oyuncu 4.3 4,366

Uçak 2
1982 50 Komedi Oyuncu 6.1 39,067

Gece Vardiyası
1982 50 Komedi Oyuncu 6.5 11,348

Sinir
1982 50 Suç Oyuncu 6.4 4,452
1978 46 Dram Oyuncu 5.8 628
1978 46 Suç Oyuncu 6.3 627
1977 Aile Oyuncu 7.6 912
1976 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 559

Köpeklerin Günü
1975 43 Suç Oyuncu 8.0 191,726

Yara
1974 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 26,311
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,392
1972 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,463
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017