Giriş Kayıt
Dan Levine

Dan Levine


Senarist, Yapımcı

Dan Levine, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Daniel J. Levine | Daniel Levine
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 2,165
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.6 202
2001 Fantastik Senarist    
1999 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
1993 Macera Senarist 6.8 17,660
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018