Giriş Kayıt
Carey Leverette

Carey Leverette


Oyuncu

Carey Leverette, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harpte Ne Yaptın
1966 Komedi Çeşitli 6.7 1,345
1963 Dram Çeşitli 5.2 83

Büyük Ülke
1958 Dram Çeşitli 7.9 12,552
1957 Müzikal Oyuncu    

Kardeşim Eileen
1955 Müzikal Oyuncu 6.9 1,172

İnsanlar Yaşadıkça
1953 Dram Oyuncu 7.7 36,562
1950 Komedi Oyuncu 8.7 867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017