Giriş Kayıt
Carlo Leva

Carlo Leva


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Kostüm Tasarımcısı

Carlo Leva, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, set dekoratörü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu    
1992 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
6.5 422
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.1 2,920
1978 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 142
1978 Gizem Sanat Yönetmeni 6.4 968
1977 Suç Yapım Tasarımcısı 6.1 225
1975 Suç Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
6.5 84
1974 Korku Yapım Tasarımcısı 6.9 5,682

Hızlı Adam
1974 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.1 283

5 Damla Kan
1972 Gizem Set Dekoratörü 6.6 1,328

Dokuz Kuyruklu Kedi
1971 Gizem Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
6.7 6,714

Ona Mezarlık Derler
1971 Western Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
6.2 292
1969 Western Yapım Tasarımcısı 6.5 434

Bir Zamanlar Batıda
1968 Western Set Dekoratörü 8.6 241,429

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Sanat Yönetmeni
Kostüm Bölümü
6.7 4,051
1967 Macera Sanat Bölümü 4.9 243

İyi, Kötü ve Çirkin
1966 Western Sanat Bölümü 8.9 556,581
1966 Western Set Dekoratörü 7.4 3,925
1965 Müzikal Yapım Tasarımcısı 5.9 22

Birkaç Dolar İçin
1965 Western Sanat Bölümü 8.3 178,747
1965 Western Yapım Tasarımcısı 6.1 112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017