Giriş Kayıt
Loren Lester

Loren Lester (57)


Oyuncu

Los Angeles, California, USA, 04 Ekim 1960 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The New Batman Adventures (1997), (2005) Gece Uçuşu (2005), (2009) Hung (2009), (1994) Parmak Kız (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Los Angeles, California, USA
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1960
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Komedi Oyuncu 6.0 3,022
2017 57 Animasyon Oyuncu 5.9 4,343
2014 Aksiyon Oyuncu 9.2 8,397
2013 53 Aile Oyuncu 5.9 143
2013 53 Dram Oyuncu 7.2 35
2013 53 Komedi Oyuncu    
2013 53 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 19
2013 53 Komedi Oyuncu    
2012 52 Korku Oyuncu 4.5 1,875
2012 52 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 52 Biyografi Oyuncu 5.8 158
2011 51 Aile Oyuncu 2.7 247
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 376
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 24
2010 Komedi Oyuncu 6.9 15,391

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 10,957
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.2 19,353

17 Yeniden
2009 49 Komedi Oyuncu 6.4 158,033

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,695

Bir Gece Vakti
2006 46 Dram Oyuncu 6.3 640

Gece Uçuşu
2005 45 Gizem Oyuncu 6.5 100,651

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 125,061

Amerikan Pastası Düğün
2003 43 Komedi Oyuncu 6.3 174,373

Ateşli Ve Tatlı
2002 42 Komedi Oyuncu 5.1 49,502
2001 Animasyon Oyuncu    

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 79,727

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 38 Animasyon Oyuncu 7.3 10,215
1997 Animasyon Oyuncu 8.6 9,964
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,440
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 7,839

Parmak Kız
1994 34 Animasyon Oyuncu 6.4 12,784

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 9.0 65,094

Cehennem Çocukları
1990 30 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,773

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 6,074
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 722
1981 21 Korku Oyuncu 5.6 2,067
1979 19 Komedi Oyuncu 6.8 6,994

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,874
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,665
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018