Giriş Kayıt
Norman Lessing

Norman Lessing (90)


Senarist

Norman Lessing, 24 Haziran 1911 doğumlu senarist. Çılgın Modeller (1955) yapımıyla biliniyor.22 Ekim 2001 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1911
Ölüm Tarihi: 22 Ekim 2001
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Macera Senarist
Çeşitli
7.8 647
1974 Dram Çeşitli 7.4 445
1974 Dram Senarist    

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Senarist 7.3 3,738
1971 Aksiyon Senarist 6.7 1,928
1968 Suç Senarist 7.4 4,504

Kaçak
1963 Macera Senarist 8.1 2,539
1959 Aksiyon Senarist 7.3 6,191
1958 Dram Senarist    

Çılgın Modeller
1955 44 Komedi Senarist 6.7 2,702
1953 Komedi Senarist 8.3 83
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017