Giriş Kayıt
Norman Lessing

Norman Lessing (90)


Senarist

Norman Lessing, 24 Haziran 1911 doğumlu senarist. Çılgın Modeller (1955) yapımıyla biliniyor.22 Ekim 2001 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1911
Ölüm Tarihi: 22 Ekim 2001
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Macera Senarist
Çeşitli
7.8 647
1974 Dram Çeşitli 7.4 445
1974 Dram Senarist    

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Senarist 7.3 3,608
1971 Aksiyon Senarist 6.7 1,664
1968 Suç Senarist 7.4 4,193

Kaçak
1963 Macera Senarist 8.1 2,287
1963 Komedi Senarist    
1959 Aksiyon Senarist 7.3 5,764
1958 Dram Senarist    

Çılgın Modeller
1955 44 Komedi Senarist 6.7 2,459
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017