Giriş Kayıt
Paul K. Lerpae

Paul K. Lerpae (69)


Görsel Efekt, Özel Efekt, Kameraman

Paul Karl Lerpae, 06 Nisan 1900 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu görsel efekt, Özel efekt, kameraman. Ölüm Korkusu (1958), On Emir (1956), Yaratılan Adam (1945), Garip Bir Çift (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Karl Lerpae
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1900
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Diğer Bir İsmi: Paul Lerpae
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Garip Bir Çift
1968 68 Komedi Görsel Efekt 7.7 26,638
1967 67 Western Görsel Efekt 7.6 19,278

Parkta Çıplak Ayak
1967 67 Komedi Görsel Efekt 7.0 11,869
1967 67 Western Görsel Efekt 5.2 128

Dostum Silâhımdır
1967 67 Romantik Görsel Efekt 7.2 3,224
1967 67 Komedi Görsel Efekt 6.4 972
1967 67 Western Görsel Efekt 6.4 550

Kolay Gel Kolay Git
1967 67 Macera Görsel Efekt 5.2 965
1966 66 Müzikal Görsel Efekt 5.5 1,456
1966 66 Western Görsel Efekt 5.7 290

Lanetli Kasaba
1966 66 Dram Görsel Efekt 7.1 3,890

Denizde Soygun
1966 66 Macera Görsel Efekt 5.6 652
1966 66 Western Görsel Efekt 7.0 5,965

Hayâl ve Hakikat
1966 66 Dram Görsel Efekt 5.1 792
1965 65 Komedi Görsel Efekt 5.9 1,007
1965 65 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,902
1965 65 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 559

Aile Mücevherleri
1965 65 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,483
1965 65 Western Görsel Efekt 6.5 94
1964 64 Komedi Görsel Efekt 6.4 2,108
1964 64 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,420
1964 64 Dram Görsel Efekt 5.9 1,921

Ağustos'da Paris
1964 64 Komedi Görsel Efekt 6.4 6,099

Kafesteki Kadın
1964 64 Dram Görsel Efekt 6.9 2,139

Korkunç İhtiras
1964 64 Dram Görsel Efekt 6.5 1,502

Rio'da bulusalim
1963 63 Komedi Görsel Efekt 5.8 2,042

Aradığım Aşk
1963 63 Komedi Görsel Efekt 7.6 2,977
1963 63 Komedi Görsel Efekt 6.0 915

Aptal Tezgahtar
1963 63 Komedi Görsel Efekt 6.8 1,550

Donovan'ın Salonu
1963 63 Komedi Görsel Efekt 6.9 6,231
1963 63 Komedi Görsel Efekt 6.7 12,215

Çılgınların Günahı
1963 63 Dram Görsel Efekt 7.9 16,026
1963 63 Komedi Görsel Efekt 6.6 471

Ölüm Korkusu
1958 58 Gizem Görsel Efekt 8.4 275,630

Korsan
1958 58 Macera Görsel Efekt 6.6 1,694

On Emir
1956 56 Macera Görsel Efekt 7.9 51,600

Uzayın Keşfi
1955 55 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.8 993

İntikam Geçidi
1954 54 Dram Görsel Efekt 6.3 1,637

Toko-ri Köprüleri
1954 54 Dram Görsel Efekt 6.8 4,221
1953 53 Komedi Görsel Efekt 6.4 1,397
1953 53 Komedi Görsel Efekt 6.6 1,226

Dünyalar Savaşı
1953 53 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 26,768
1953 53 Komedi Görsel Efekt 6.2 490
1953 53 Komedi Görsel Efekt 6.0 282

Harikalar Sirki
1952 52 Dram Görsel Efekt 6.7 10,097
1952 52 Komedi Görsel Efekt 6.8 3,604

Kıyamet Kopunca
1951 51 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.7 5,443
1951 51 Komedi Özel Efekt 6.4 777
1951 51 Komedi Özel Efekt 7.2 1,306
1950 50 Suç Görsel Efekt 6.8 1,299

Samson ve Dalilâ
1949 49 Macera Görsel Efekt 6.8 5,144
1949 49 Komedi Kameraman 6.7 1,740
1947 47 Macera Görsel Efekt 7.3 2,509

Mağlup Edilemeyenler
1947 47 Macera Görsel Efekt 7.2 1,367
1947 47 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 227
1947 47 Romantik Görsel Efekt 6.2 532

Karanlık Ayna
1946 46 Suç Görsel Efekt 7.1 2,689
1946 46 Komedi Görsel Efekt 6.6 996
1946 46 Komedi Görsel Efekt 7.1 326
1946 46 Dram Görsel Efekt 7.5 6,151
1946 46 Romantik Görsel Efekt 6.5 699

Mahkûmlar Gemisi
1946 46 Dram Görsel Efekt 7.0 296
1946 46 Dram Görsel Efekt 7.8 1,810
1946 46 Macera Görsel Efekt 7.6 2,511

Yarın ve Ebediyen
1946 46 Dram Görsel Efekt 7.5 1,753

Yaratılan Adam
1945 45 Dram Görsel Efekt 8.0 26,921

Aşk Mektupları
1945 45 Dram Görsel Efekt 7.2 1,163
1945 45 Komedi Görsel Efekt 6.1 132
1944 44 Komedi Görsel Efekt 6.4 259
1944 44 Komedi Görsel Efekt 5.4 266

Penceredeki Kadın
1944 44 Suç Özel Efekt 7.8 9,739
1944 44 Dram Görsel Efekt 6.9 579
1944 44 Belgesel Görsel Efekt 6.0 265
1943 43 Dram Görsel Efekt 7.6 1,192

Rüzgar Biçenler
1942 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 2,221
1941 41 Dram Görsel Efekt 6.3 234
1940 40 Macera Görsel Efekt 6.5 1,563

Atlas Ekspresi
1939 39 Dram Görsel Efekt 7.2 1,846
1938 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 279
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017