Giriş Kayıt
Anne Leppin

Anne Leppin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Anne Leppin, yapımcı, yapım yöneticisi. Avrupa'da Bir Gün (2005), Hilde (2009), Eierdiebe (2003), (2011) Biz Değilsek, Kim? (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.1 904

Biz Değilsek, Kim?
2011 Biyografi Yapımcı 6.4 947
2010 Dram Yapımcı 5.4 65
2009 Biyografi Yapımcı 6.7 619

Avrupa'da Bir Gün
2005 Komedi Yapımcı 6.6 1,021
2003 Komedi Yapımcı 7.2 533
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 5,146
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017