Giriş Kayıt
Amit Lior

Amit Lior


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Amit Lior, senarist, oyuncu, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Senarist    
2003 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 47
1999 Komedi Senarist
Oyuncu
   
1998 Macera Senarist 5.8 29
1989 Dram Oyuncu 6.5 12
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018