Giriş Kayıt
Amit Lior

Amit Lior


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Amit Lior, senarist, oyuncu, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Senarist    
2003 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 47
1999 Komedi Senarist
Oyuncu
   
1998 Macera Senarist 5.8 29
1989 Dram Oyuncu 6.5 12
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,172) Stronger (5,480) The Foreigner (4,893) Flatliners (3,953) Dunkirk (3,152) Beyond Skyline (2,364) American Made (2,098) Kingsman: The Golden Circle (1,824) Loving Vincent (1,735) It (1,684)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017