Giriş Kayıt
Stratton Leopold

Stratton Leopold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Casting, Oyuncu

Stratton Leopold, yapım yöneticisi, yapımcı, casting, oyuncu. Hesaplaşma (2003), Yaşıyorlar (1988), En Büyük Korku (2002), Tango Ve Cash (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stratton P. Leopold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Yapımcı 8.5 56
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,079
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 93,484

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 531,163
2011 Dram 6.6 24
2010 Dram 4.4 1,290

Kurt Adam
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.8 91,174

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Yapımcı 6.9 265,049

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 91,476

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 88,391

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 12,192

General'in Kızı
1999 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 43,690
1993 Komedi Yapımcı 5.1 3,174

Şeref Bağı
1993 Suç Yapımcı 8.0 23,798

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 77,659

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.3 77,588

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Yapımcı 7.2 42,495

Karanlıklar Prensi
1987 Korku Yapım Yöneticisi 6.7 26,450

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 22,261
1983 Komedi 0 7.2 26,394
1983 Suç Casting    
1981 Korku Yönetmen Asistanı
Casting
5.5 535

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,796

Seksek
1980 Macera 0 7.2 4,861
1980 Biyografi 0    
1979 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.2 3,666

Ziyaretçi
1979 Korku Casting 4.8 1,840
1979 Aksiyon Casting 7.1 6,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017