Giriş Kayıt
Stratton Leopold

Stratton Leopold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu, Casting

Stratton Leopold, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu, casting. Yaşıyorlar (1988), Hesaplaşma (2003), En Büyük Korku (2002), Tango Ve Cash (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stratton P. Leopold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Yapımcı 8.5 56
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,079
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 96,184

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 551,265
2011 Dram 6.6 24
2010 Dram 4.4 1,290

Kurt Adam
2010 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 92,438

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Yapımcı 6.9 271,719

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 92,769

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 89,933

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 12,192

General'in Kızı
1999 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 44,688
1993 Komedi Yapımcı 5.1 3,174

Şeref Bağı
1993 Suç Yapımcı 8.0 24,348

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 79,880

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.3 80,983

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Yapımcı 7.2 43,327

Karanlıklar Prensi
1987 Korku Yapım Yöneticisi 6.7 27,426

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 22,762
1983 Komedi 0 7.2 27,001
1983 Suç Casting    
1981 Korku Yönetmen Asistanı
Casting
5.5 535

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,796

Seksek
1980 Macera 0 7.2 4,861
1980 Biyografi 0    
1979 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.2 3,666

Ziyaretçi
1979 Korku Casting 4.8 1,840
1979 Aksiyon Casting 7.1 7,355
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017