Giriş Kayıt
Stratton Leopold

Stratton Leopold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu, Casting

Stratton Leopold, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu, casting. Yaşıyorlar (1988), Hesaplaşma (2003), En Büyük Korku (2002), Tango Ve Cash (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stratton P. Leopold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Yapımcı 8.5 56
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,170
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 97,984

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 565,334
2011 Dram 6.6 24
2010 Dram 4.4 1,290

Kurt Adam
2010 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 93,354

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Yapımcı 6.9 276,264

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 93,850

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 91,183

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 12,568

General'in Kızı
1999 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 45,486
1993 Komedi Yapımcı 5.1 3,174

Şeref Bağı
1993 Suç Yapımcı 8.0 24,731

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 81,460

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.3 83,831

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Yapımcı 7.2 43,988

Karanlıklar Prensi
1987 Korku Yapım Yöneticisi 6.7 28,247

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 23,125
1983 Komedi 0 7.2 27,475
1983 Suç Casting    
1981 Korku Yönetmen Asistanı 4.4 1,565
1981 Korku Yönetmen Asistanı
Casting
5.5 535

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,796

Seksek
1980 Macera 0 7.2 4,861
1980 Biyografi 0    
1979 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.2 3,954

Ziyaretçi
1979 Korku Casting 4.8 1,840
1979 Aksiyon Casting 7.1 7,677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017