Giriş Kayıt
Stratton Leopold

Stratton Leopold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu, Casting

Stratton Leopold, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu, casting. Hesaplaşma (2003), Yaşıyorlar (1988), En Büyük Korku (2002), Tango Ve Cash (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stratton P. Leopold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Yapımcı 8.5 56
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,079
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 94,027

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 535,128
2011 Dram 6.6 24
2010 Dram 4.4 1,290

Kurt Adam
2010 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 91,422

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Yapımcı 6.9 266,522

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 91,789

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 88,708

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 12,192

General'in Kızı
1999 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 43,976
1993 Komedi Yapımcı 5.1 3,174

Şeref Bağı
1993 Suç Yapımcı 8.0 23,908

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 78,087

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.3 78,298

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Yapımcı 7.2 42,658

Karanlıklar Prensi
1987 Korku Yapım Yöneticisi 6.7 26,646

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 22,346
1983 Komedi 0 7.2 26,529
1983 Suç Casting    
1981 Korku Yönetmen Asistanı
Casting
5.5 535

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,796

Seksek
1980 Macera 0 7.2 4,861
1980 Biyografi 0    
1979 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.2 3,666

Ziyaretçi
1979 Korku Casting 4.8 1,840
1979 Aksiyon Casting 7.1 7,055
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,882) Allied (13,163) Moana (8,458) Lion (6,287) Assassin's Creed (5,185) Arrival (4,525) Hacksaw Ridge (3,738) Nocturnal Animals (3,450) Shut In (2,481) Underworld: Blood Wars (2,477)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017