Giriş Kayıt
Rick Leon

Rick Leon


Animasyon, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Rick Leon, animasyon, yönetmen asistanı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Richard Leon | Rich Leon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Animasyon 5.3 309
2007 Animasyon Animasyon 6.0 269

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Animasyon 6.2 3,520

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Animasyon 6.6 1,727

Genç Ejder
2005 Animasyon Animasyon 6.6 5,116
2003 Animasyon Animasyon 7.1 3,187
2003 Animasyon Animasyon 6.7 5,654

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 Macera Animasyon 5.0 5,436
2003 Animasyon Animasyon    

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Animasyon 7.2 12,583
2002 Animasyon Animasyon 7.2 18,228

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Animasyon 4.7 3,774
2002 Animasyon Animasyon    
1999 Animasyon Animasyon    
1996 Animasyon Animasyon    
1994 Animasyon Animasyon 7.2 5,970

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon    
1992 Animasyon Animasyon 6.8 2,599
1991 Animasyon Animasyon 7.7 11,176

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Animasyon 6.9 21,520
1989 Animasyon Animasyon 8.8 6
1988 Animasyon Animasyon    
1988 Macera Animasyon 7.0 679
1988 Animasyon Animasyon    
1987 Animasyon Animasyon
Yönetmen
8.1 23,842
1987 Animasyon Animasyon    
1987 Animasyon Animasyon    
1986 Animasyon Animasyon    
1981 Animasyon Animasyon    

Şirinler
1981 Animasyon Animasyon
Yönetmen Asistanı
7.3 11,643
1979 Animasyon Animasyon 7.4 762

Jetgiller
1962 Animasyon Animasyon 7.0 14,849
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018