Giriş Kayıt
Mickey Lennon

Mickey Lennon


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Mickey Lennon, sanat bölümü, sanat yönetmeni. 12 Kahraman Haydut (1967), Kartal Yuvası (1968), Pembe Panter (1963), Çılgın Savaşcılar (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Micky Lennon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Sanat Bölümü    
2008 Dram Sanat Yönetmeni 8.7 30,783
2005 Suç Sanat Bölümü 7.4 265
2004 Suç Sanat Bölümü 7.8 3,667
2001 Macera Sanat Bölümü    
2000 Dram Sanat Bölümü    
2000 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yürek Yangını
1997 Romantik Sanat Bölümü 7.3 3,452
1997 Suç Sanat Bölümü 7.2 275
1989 Dram Sanat Bölümü 8.6 28,349
1986 Aksiyon Sanat Bölümü    

Çılgın Savaşcılar
1970 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 38,006

Elveda Mr. Chips
1969 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,479

Kartal Yuvası
1968 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 43,784

Müfettiş Clouseau
1968 Komedi Sanat Bölümü 4.9 1,674

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 57,319

Ölümle Yarışanlar
1966 Dram Sanat Bölümü 7.2 6,467

Doktor Jivago
1965 Dram Sanat Bölümü 8.0 59,792
1964 Savaş Sanat Bölümü 6.4 2,667

Sarı Otomobil
1964 Dram Sanat Bölümü 6.5 2,432
1963 Suç Sanat Bölümü 7.0 3,514

Pembe Panter
1963 Komedi Sanat Bölümü 7.2 41,316

Perili Ev
1963 Korku Sanat Bölümü 7.6 28,684
1958 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 3,748
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017