Giriş Kayıt
Mickey Lennon

Mickey Lennon


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Mickey Lennon, sanat bölümü, sanat yönetmeni. 12 Kahraman Haydut (1967), Kartal Yuvası (1968), Pembe Panter (1963), Çılgın Savaşcılar (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Micky Lennon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Sanat Bölümü    
2008 Dram Sanat Yönetmeni 8.7 30,783
2005 Suç Sanat Bölümü 7.4 265
2004 Suç Sanat Bölümü 7.8 3,587
2001 Macera Sanat Bölümü    
2000 Dram Sanat Bölümü    
2000 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yürek Yangını
1997 Romantik Sanat Bölümü 7.3 3,452
1997 Suç Sanat Bölümü 7.2 275
1989 Dram Sanat Bölümü 8.6 27,925
1986 Aksiyon Sanat Bölümü    

Çılgın Savaşcılar
1970 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 37,732

Elveda Mr. Chips
1969 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,479

Kartal Yuvası
1968 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 43,478

Müfettiş Clouseau
1968 Komedi Sanat Bölümü 4.9 1,674

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 56,886

Ölümle Yarışanlar
1966 Dram Sanat Bölümü 7.2 6,467

Doktor Jivago
1965 Dram Sanat Bölümü 8.0 59,414
1964 Savaş Sanat Bölümü 6.4 2,667

Sarı Otomobil
1964 Dram Sanat Bölümü 6.5 2,432
1963 Suç Sanat Bölümü 7.0 3,514

Pembe Panter
1963 Komedi Sanat Bölümü 7.2 41,011

Perili Ev
1963 Korku Sanat Bölümü 7.6 28,418
1958 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 3,480
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017