Giriş Kayıt
Mickey Lennon

Mickey Lennon


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Mickey Lennon, sanat bölümü, sanat yönetmeni. 12 Kahraman Haydut (1967), Kartal Yuvası (1968), Pembe Panter (1963), Çılgın Savaşcılar (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Micky Lennon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Sanat Bölümü    
2008 Dram Sanat Yönetmeni 8.7 30,783
2005 Suç Sanat Bölümü 7.4 265
2004 Suç Sanat Bölümü 7.8 3,996
2001 Macera Sanat Bölümü    
2000 Dram Sanat Bölümü    
2000 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yürek Yangını
1997 Romantik Sanat Bölümü 7.3 3,452
1997 Suç Sanat Bölümü 7.2 275
1989 Dram Sanat Bölümü 8.6 29,907
1986 Aksiyon Sanat Bölümü    

Çılgın Savaşcılar
1970 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 39,098

Elveda Mr. Chips
1969 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,645

Kartal Yuvası
1968 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 44,852

Müfettiş Clouseau
1968 Komedi Sanat Bölümü 4.9 1,674

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 58,572

Ölümle Yarışanlar
1966 Dram Sanat Bölümü 7.2 6,716

Doktor Jivago
1965 Dram Sanat Bölümü 8.0 61,333
1964 Savaş Sanat Bölümü 6.4 2,667

Sarı Otomobil
1964 Dram Sanat Bölümü 6.5 2,432
1963 Suç Sanat Bölümü 7.0 3,514

Pembe Panter
1963 Komedi Sanat Bölümü 7.2 42,400

Perili Ev
1963 Korku Sanat Bölümü 7.6 28,859
1958 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 3,908
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018