Giriş Kayıt
Gary Lennon

Gary Lennon


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Gary Lennon, yapımcı, senarist, yönetmen. 45 (2006), (2013) Orange Is the New Black (2013), (2014) Power (2014), (2009) The Unusuals (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 6.6 3,076
2014 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 17,714
2013 Komedi Yapımcı 8.3 206,713
2010 Aksiyon Yapımcı 8.6 67,460
2009 Komedi Yapımcı 8.0 4,555
2006 Suç Senarist
Yönetmen
5.7 7,349
2002 Suç Senarist
Çeşitli
8.7 58,368

Bağımlılar
1995 Dram Senarist
Yapımcı
6.3 802
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017