Giriş Kayıt
Gary Lennon

Gary Lennon


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Gary Lennon, yapımcı, senarist, yönetmen. 45 (2006), (2014) Power (2014), (2009) The Unusuals (2009), (2014) Black Box (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 6.6 3,076
2014 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 23,271
2013 Komedi Yapımcı 8.2 226,143
2010 Aksiyon Yapımcı 8.6 70,479
2009 Komedi Yapımcı 8.0 4,555
2006 Suç Senarist
Yönetmen
5.7 7,349
2002 Suç Senarist
Çeşitli
8.7 60,913

Bağımlılar
1995 Dram Senarist
Yapımcı
6.3 802
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017