Giriş Kayıt
Gary Lennon

Gary Lennon


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Gary Lennon, yapımcı, senarist, yönetmen. 45 (2006), (2013) Orange Is the New Black (2013), (2014) Power (2014), (2009) The Unusuals (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 6.6 3,076
2014 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 20,942
2013 Komedi Yapımcı 8.2 220,050
2010 Aksiyon Yapımcı 8.6 69,387
2009 Komedi Yapımcı 8.0 4,555
2006 Suç Senarist
Yönetmen
5.7 7,349
2002 Suç Senarist
Çeşitli
8.7 59,896

Bağımlılar
1995 Dram Senarist
Yapımcı
6.3 802
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017