Giriş Kayıt
Gary Lennon

Gary Lennon


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Gary Lennon, yapımcı, senarist, yönetmen. 45 (2006), (2013) Orange Is the New Black (2013), (2014) Power (2014), (2009) The Unusuals (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 6.6 3,076
2014 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 17,965
2013 Komedi Yapımcı 8.3 208,937
2010 Aksiyon Yapımcı 8.6 67,901
2009 Komedi Yapımcı 8.0 4,555
2006 Suç Senarist
Yönetmen
5.7 7,349
2002 Suç Senarist
Çeşitli
8.7 58,698

Bağımlılar
1995 Dram Senarist
Yapımcı
6.3 802
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017