Giriş Kayıt
Christopher Lennertz

Christopher Lennertz (45)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Christopher Lennertz, 02 Ocak 1972 Methuen, Massachusetts, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Doğaüstü (2005), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Kimlik Hırsızı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1972
Doğum Yeri: Methuen, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Lennertz
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Komedi Müzik 3.1 1,459

Sahil Güvenlik
2017 45 Aksiyon Müzik 5.6 78,912

Şirinler: Kayıp Köy
2017 45 Animasyon Müzik 5.9 10,701
2016 44 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 44 Belgesel Müzik 5.5 1,418

Sosis Partisi
2016 44 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 135,989

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 44 Komedi Müzik 6.2 79,864

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 44 Komedi Müzik 6.0 22,419
2016 44 Komedi Müzik 5.4 32,126
2016 44 Belgesel Müzik 6.3 518
2016 44 Aksiyon Müzik 5.9 41,353

Sahte Sağdıç
2015 43 Komedi Müzik 6.7 61,207
2015 Komedi Müzik
Müzik
8.1 11,855
2015 Aksiyon Müzik 8.0 58,578

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 42 Komedi Müzik 6.3 130,710
2014 42 Komedi Müzik 5.8 16,629

Zor Biraderler
2014 42 Aksiyon Müzik 6.2 85,888

Yılın Savaşı
2013 41 Müzik Müzik 5.0 7,979
2013 41 Komedi Müzik 5.9 4,578

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 41 Animasyon Müzik 6.3 419

Kimlik Hırsızı
2013 41 Komedi Müzik
Müzik
5.7 105,771

Pazarı Unutma
2013 41 Dram Müzik 7.0 8,106

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 41 Kısa Metraj Müzik    
2012 40 Komedi Müzik
Müzik
6.4 22,465

Devrim
2012 Aksiyon Müzik 6.7 75,529

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 40 Kısa Metraj Müzik    
2012 40 Komedi Müzik 5.6 5,552

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 40 Komedi Müzik 6.6 37,468
2012 Aksiyon Müzik 8.7 5,525
2012 40 Dram Müzik 6.0 451
2011 39 Animasyon Müzik 6.6 131

Şirinler: Bir Yılbaşı Şarkısı
2011 39 Animasyon Müzik 6.4 981

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 39 Komedi Müzik 6.9 377,082
2011 39 Animasyon Müzik 5.5 26,196

Limonata Ağzı
2011 39 Aile Müzik 7.0 7,703
2011 Animasyon Müzik
Müzik
7.4 797
2010 38 Animasyon Müzik 6.7 126

Biri Beni Isırdı
2010 38 Komedi Müzik 3.5 41,325
2010 38 Müzik 6.1 11
2010 38 Komedi Müzik    

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 38 Aksiyon Müzik 4.3 10,897

Çılgın Köpek
2010 38 Komedi Müzik
Müzik
4.2 11,459
2010 Komedi Müzik 7.7 181
2010 Dram Müzik 7.2 673
2009 37 Dram Müzik 7.1 4,647
2009 37 Aksiyon Müzik 5.9 13,203
2009 37 Komedi Müzik 5.5 2,969
2009 37 Dram Müzik
Müzik
7.2 29,939
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179

Acaip Bi Film
2008 36 Komedi Müzik 1.9 78,457

İşte Spartalılar
2008 36 Komedi Müzik 2.7 93,327

Alvin ve Sincaplar
2007 35 Animasyon Müzik
Müzik
5.2 62,629
2007 35 Komedi Müzik 4.3 2,490

Geri Dönüşler
2007 35 Komedi Müzik 4.2 10,103
2007 35 Komedi Müzik
Müzik
5.5 338

Cesur Balık
2006 34 Animasyon Müzik 4.2 3,074
2006 34 Komedi Müzik 3.8 3,987
2005 Aksiyon Müzik 7.5 1,291
2005 Aksiyon Müzik 7.4 1,539

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.6 317,670
2005 33 Suç Müzik
Müzik
5.0 1,677
2005 33 Aksiyon Müzik 2.9 565
2004 Aksiyon Müzik 6.9 391
2004 32 Komedi Müzik 4.4 19,291
2003 31 Belgesel Müzik
Müzik
7.2 27

Ölü Topraklar
2003 31 Müzik    

Günaha Tapanlar
2002 30 Fantastik Müzik
Müzik
   

Günahkar
2001 29 Suç Müzik 7.3 66,174
2001 29 Dram Müzik    
2000 28 Komedi Müzik 6.0 1,410
2000 28 Suç Müzik 5.7 1,175

Panik
2000 28 Dram Müzik 6.8 7,238
1999 27 Korku Müzik 5.7 3,831
1998 26 Gerilim Müzik
Müzik
4.8 152

101 Dalmaçyalı
1996 24 Aile Müzik 5.7 82,747

Spectre (house Of The Damned)
1996 24 Aksiyon Müzik 4.3 279
1995 23 Korku Müzik 3.9 1,319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017