Giriş Kayıt
Julie Lemieux

Julie Lemieux (54)


Oyuncu, Sesler

Julie Lemieux, 04 Aralık 1962 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, sesler. Bakuten shoot beyblade (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1962
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Juli Lemieux
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 53 Komedi Oyuncu 5.0 269
2015 Animasyon Oyuncu 5.2 141

Fındık İşi
2014 52 Animasyon Oyuncu 5.8 20,982

Balık ile Kraker'in Maceraları
2013 51 Animasyon Oyuncu    
2013 51 Komedi Sesler    
2012 50 Animasyon Oyuncu 4.7 14

Benim Hikayem
2010 48 Dram Çeşitli 7.3 21,258
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 63
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 48
2007 Animasyon Oyuncu 4.3 800
2005 43 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 2,216
2004 42 Aksiyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu 6.0 47
2002 Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 5.3 1,538
1995 33 Animasyon Oyuncu    

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 9,565
1993 31 Animasyon Oyuncu 7.8 1,611
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 13,477
1989 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017