Giriş Kayıt
Julie Lemieux

Julie Lemieux (55)


Oyuncu, Sesler

Julie Lemieux, 04 Aralık 1962 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, sesler. Bakuten Shoot Beyblade (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1962
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Juli Lemieux
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 5.0 139

Fındık İşi 2
2017 55 Animasyon Oyuncu 5.1 2,027

Otel Transilvanya
2017 Animasyon Oyuncu 5.5 189
2015 53 Komedi Oyuncu 5.0 269
2015 Animasyon Oyuncu 5.2 141

Fındık İşi
2014 52 Animasyon Oyuncu 5.8 22,248

Balık ile Kraker'in Maceraları
2013 51 Animasyon Oyuncu    
2013 51 Komedi Sesler    
2012 50 Animasyon Oyuncu 4.7 14

Benim Hikayem
2010 48 Dram Çeşitli 7.3 21,258
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 63
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 15
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 48

Bakugan Savaşçıları
2007 Animasyon Oyuncu 4.3 800
2005 43 Animasyon Oyuncu    

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 2,216
2004 42 Aksiyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu 6.0 47
2002 Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 5.3 1,538
1995 33 Animasyon Oyuncu    

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 9,681
1993 31 Animasyon Oyuncu 7.8 1,611
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 14,200
1989 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,315) The Mountain Between Us (5,190) Flatliners (4,826) Stronger (3,434) Beyond Skyline (3,255) Dunkirk (3,219) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,950) It (1,669) Victoria & Abdul (1,431)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017