Giriş Kayıt
Anna Lelio

Anna Lelio


Oyuncu

Anna Lelio, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölge Oyunu
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,311

Daima Callas
2002 Biyografi Oyuncu 6.6 1,816
1997 Biyografi Oyuncu 6.8 1,771
1992 Macera Oyuncu 7.0 442
1991 Dram Oyuncu 6.6 1,606
1991 Dram Oyuncu 6.8 140
Dizi Altyazıları
Shameless (5,762) Vikings (4,211) Game of Thrones (3,078) Mr. Robot (2,241) Supernatural (1,866) Lucifer (1,507) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,388) Arrow (1,312) Manhunt: Unabomber (1,236)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017