Giriş Kayıt
David Leitch

David Leitch


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

David Leitch, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen. Onunla Bir Gece (2001), Ana Kuzusu (2007), Dövüş Kulübü (1999), İleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Leitch | David M. Leitch
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen 8.1 162,008

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yönetmen 6.7 126,395

Tam Gaz
2017 Aksiyon 7.7 305,072
2017 Kısa Metraj Yönetmen 8.2 2,129
2017 Aksiyon Yapımcı 7.5 232,442
2017 Aksiyon Yönetmen    

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 71,461

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 506,917

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 76,512

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 499,330

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Dublör 5.3 159,268
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 388,752

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 157,893

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.8 186,660

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 147,817

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 200,545
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 379,898

Göçebe
2013 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 101,937

Çatlak Film
2013 Komedi Dublör 4.3 88,677

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.1 176,023
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 101,025

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 258,166

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.7 334,319

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.2 87,936

Mekanik
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.6 135,807

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Dublör 6.8 286,253

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Yönetmen Asistanı
3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.4 62,534

Felekten bir Gece
2009 Komedi Dublör 7.7 641,549

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 241,328

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 413,957

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 48,642

Dehşet Treni
2008 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 53,248

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Dublör 6.0 63,072

Atlayıcı
2008 Aksiyon Dublör 6.1 263,430

Ana Kuzusu
2007 Komedi Dublör 5.3 5,006

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 69,241

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 561,212
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 37,907

İleri
2007 Aksiyon Dublör 6.2 135,403

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 667,008

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Dublör 6.7 174,164
2006 Komedi Dublör 6.3 58,983

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Dublör 5.1 38,558
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.2 907,615
2005 Aksiyon Dublör 7.9 260,892

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.1 70,642

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.5 394,975

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.4 60,581
2005 Dram Dublör 7.0 263,208
2005 Aksiyon Oyuncu
Senarist
2.9 565

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 429,899
2004 Aksiyon Dublör 6.1 219,030

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 47,482

Zafer Yolu
2003 Dram Dublör 7.3 61,428

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 128,018

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Dublör 6.7 398,674

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 49,557

Cehennemde
2003 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 15,612

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 459,611

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 191,077

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Dublör 5.3 14,459
2001 Komedi Dublör 8.4 215,384

Katil
2001 Aksiyon Dublör 5.3 11,328

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Dublör 7.1 130,575

Ocean's 11
2001 Suç Dublör
Oyuncu
7.8 452,082

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Görev
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.6 6,585

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 46,528

Komplo
2001 Aksiyon Dublör 6.8 109,624

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 94,102

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Dublör 6.1 26,933
2001 Aksiyon Dublör    
2001 Aksiyon Dublör    

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 97,450

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 73,241
2000 Aksiyon Dublör 4.6 1,359

Dövüş Kulübü
1999 Dram Dublör 8.8 1,574,162
1999 Dram Dublör 3.8 373

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör 7.1 215,002
1998 Komedi Oyuncu 7.1 1,710
1998 Komedi Dublör 6.6 51,922

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Dublör 5.8 14,033
1998 Aksiyon Dublör    
1997 Komedi Dublör 6.2 32,080
1997 Aksiyon Dublör    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Dublör 5.2 22,323

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Dublör 8.2 113,022
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (6,892) The Expanse (3,380) The 100 (3,083) La casa de papel (2,540) Colony (2,030) Luke Cage (1,725) The Crossing (1,719) Genius (1,566) 12 Monkeys (1,339) Vikings (1,281)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018