Giriş Kayıt
David Leitch

David Leitch


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

David Leitch, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen. Onunla Bir Gece (2001), Ana Kuzusu (2007), Dövüş Kulübü (1999), Next (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Leitch | David M. Leitch
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen    

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yönetmen 6.8 70,867

Tam Gaz
2017 Aksiyon 7.8 212,521
2017 Kısa Metraj Yönetmen 8.2 2,129
2017 Aksiyon Yapımcı 7.6 196,995
2017 Aksiyon Yönetmen    

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 66,172

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 452,295

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 73,867

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 473,727

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Dublör 5.3 154,756
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 361,701

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 153,440

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.8 182,581

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 143,467

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 193,961
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 367,674

Göçebe
2013 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 99,291

Çatlak Film
2013 Komedi Dublör 4.3 86,227

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.1 172,065
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 98,422

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 251,846

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.7 326,536

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.2 86,220

Mekanik
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.6 132,494

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Dublör 6.8 279,731

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Yönetmen Asistanı
3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.4 61,308

Felekten bir Gece
2009 Komedi Dublör 7.8 626,801

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 234,672

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 400,772

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 48,642

Dehşet Treni
2008 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 51,842

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Dublör 6.0 61,378

Atlayıcı
2008 Aksiyon Dublör 6.1 257,927

Ana Kuzusu
2007 Komedi Dublör 5.3 5,006

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 67,989

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 541,357
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 37,325
2007 Aksiyon Dublör 6.2 132,592

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 652,490

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Dublör 6.7 170,776
2006 Komedi Dublör 6.3 57,244

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Dublör 5.1 37,579
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.2 874,561
2005 Aksiyon Dublör 7.9 256,276

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.1 69,276

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.5 382,395

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.4 58,995
2005 Dram Dublör 6.9 255,820
2005 Aksiyon Oyuncu
Senarist
2.9 565

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 417,192
2004 Aksiyon Dublör 6.0 213,182

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 46,706

Zafer Yolu
2003 Dram Dublör 7.3 60,209

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 125,852

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Dublör 6.7 389,639

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 48,900

Cehennemde
2003 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 15,612

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 449,390

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 186,492

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Dublör 5.3 14,459
2001 Komedi Dublör 8.4 209,994

Katil
2001 Aksiyon Dublör 5.3 11,328

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Dublör 7.1 128,030

Ocean's 11
2001 Suç Dublör
Oyuncu
7.8 437,419

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Görev
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.6 6,585

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 45,552

Komplo
2001 Aksiyon Dublör 6.8 107,596

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 92,269

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Dublör 6.1 26,524
2001 Aksiyon Dublör    
2001 Aksiyon Dublör    

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 95,428

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 71,607
2000 Aksiyon Dublör 4.6 1,359

Dövüş Kulübü
1999 Dram Dublör 8.8 1,506,491
1999 Dram Dublör 3.8 373

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör 7.1 208,425
1998 Komedi Oyuncu 7.1 1,710
1998 Komedi Dublör 6.6 51,035

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Dublör 5.8 13,341
1998 Aksiyon Dublör    
1997 Komedi Dublör 6.2 31,649
1997 Aksiyon Dublör    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 109,987

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Dublör 5.1 21,944
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017