Giriş Kayıt
David Leitch

David Leitch


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

David Leitch, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen. Onunla Bir Gece (2001), Ana Kuzusu (2007), Dövüş Kulübü (1999), İleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Leitch | David M. Leitch
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen    

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yönetmen 6.7 107,849

Tam Gaz
2017 Aksiyon 7.7 270,048
2017 Kısa Metraj Yönetmen 8.2 2,129
2017 Aksiyon Yapımcı 7.5 216,470
2017 Aksiyon Yönetmen    

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 68,625

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 472,928

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 75,236

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 483,417

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Dublör 5.3 156,994
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 374,705

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 155,525

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.8 184,289

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 145,554

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 196,740
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 373,279

Göçebe
2013 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 100,519

Çatlak Film
2013 Komedi Dublör 4.3 87,413

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.1 173,991
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 99,623

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 254,716

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.7 330,486

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.2 87,030

Mekanik
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.6 134,142

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Dublör 6.8 282,712

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Yönetmen Asistanı
3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.4 61,869

Felekten bir Gece
2009 Komedi Dublör 7.7 634,036

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 238,149

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 406,592

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 48,642

Dehşet Treni
2008 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 52,627

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Dublör 6.0 61,913

Atlayıcı
2008 Aksiyon Dublör 6.1 260,539

Ana Kuzusu
2007 Komedi Dublör 5.3 5,006

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 68,524

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 549,377
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 37,397

İleri
2007 Aksiyon Dublör 6.2 133,970

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 659,854

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Dublör 6.7 172,437
2006 Komedi Dublör 6.3 57,672

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Dublör 5.1 38,049
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.2 889,224
2005 Aksiyon Dublör 7.9 258,506

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.1 70,018

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.5 388,904

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.4 59,976
2005 Dram Dublör 7.0 259,326
2005 Aksiyon Oyuncu
Senarist
2.9 565

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 423,699
2004 Aksiyon Dublör 6.1 216,060

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 47,169

Zafer Yolu
2003 Dram Dublör 7.3 60,726

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 126,945

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Dublör 6.7 394,004

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 49,251

Cehennemde
2003 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 15,612

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 454,311

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 188,622

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Dublör 5.3 14,459
2001 Komedi Dublör 8.4 211,966

Katil
2001 Aksiyon Dublör 5.3 11,328

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Dublör 7.1 129,246

Ocean's 11
2001 Suç Dublör
Oyuncu
7.8 444,346

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Görev
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.6 6,585

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 46,013

Komplo
2001 Aksiyon Dublör 6.8 108,553

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 93,157

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Dublör 6.1 26,720
2001 Aksiyon Dublör    
2001 Aksiyon Dublör    

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 96,450

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 72,331
2000 Aksiyon Dublör 4.6 1,359

Dövüş Kulübü
1999 Dram Dublör 8.8 1,535,957
1999 Dram Dublör 3.8 373

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör 7.1 211,442
1998 Komedi Oyuncu 7.1 1,710
1998 Komedi Dublör 6.6 51,505

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Dublör 5.8 13,341
1998 Aksiyon Dublör    
1997 Komedi Dublör 6.2 31,834
1997 Aksiyon Dublör    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 111,301

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Dublör 5.2 22,125
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018