Giriş Kayıt
Michael Lehmann

Michael Lehmann (60)


Yönetmen, Yapımcı

Michael Stephen Lehmann, 30 Mart 1957 San Francisco, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. True Blood (2008), Heathers (1988), Elim Belim Bağlı (2002), Sevimli Hırsız (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Stephen Lehmann
Doğum Tarihi: 30 Mart 1957
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Lehman
Burcu: Koç
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen 7.7 5,921
2015 Komedi Yönetmen 7.5 3,538
2015 Komedi Yönetmen 7.8 11,211
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.8 20,185
2013 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 2,103

Entrika
2012 55 Dram 6.6 44,483
2012 Komedi Yönetmen 7.6 18,471

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen 8.2 222,324
2010 Komedi Yönetmen 8.1 12,693

Ateşli Gençlik
2009 52 Komedi 6.5 67,997
2009 Komedi Yönetmen 7.9 29,038
2009 Komedi Yönetmen 7.7 21,246
2009 Dram Yönetmen 5.9 978
2008 Dram Yönetmen 7.9 211,350
2008 51 Belgesel Oyuncu 8.3 26
2008 Komedi Yönetmen 7.6 2,283

Ben Sana Söylemiştim
2007 50 Komedi Yönetmen 5.6 34,067
2007 50 Komedi Yönetmen 6.0 3,111
2007 Komedi Yönetmen 8.3 155,028
2006 Dram Yönetmen 7.6 18,374
2006 Suç Yönetmen 8.7 550,344
2005 Komedi Yönetmen 8.1 4,979
2005 48 Komedi 6.8 1,230

Elim Belim Bağlı
2002 45 Komedi Yönetmen 5.6 64,682

Benim Devim
1998 41 Komedi Yönetmen 4.9 6,014

Gözler Ve Sözler
1996 39 Komedi Yönetmen 6.3 22,499
1994 37 Biyografi Yapımcı 7.9 149,886

Boş Kafalılar
1994 37 Komedi Yönetmen 6.1 40,509
1992 Komedi Yönetmen 8.5 5,921

Sevimli Hırsız
1991 34 Aksiyon Yönetmen 5.8 45,886
1988 31 Komedi Yönetmen 7.3 68,043

Dışarıdakiler
1983 26 Suç Çeşitli 7.2 62,258
1981 24 Müzikal Çeşitli 6.5 4,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017