Giriş Kayıt
John Lefebvre

John Lefebvre (67)


Oyuncu

John Lefebvre, 15 Ocak 1950 Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Pushing Tin (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1950
Doğum Yeri: Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: John LeFebvre
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 49 Komedi Oyuncu 6.0 24,996
1999 49 Biyografi Oyuncu    
1998 48 Dram Oyuncu 6.3 2,563

Sevgili Müdürüm
1992 42 Dram Oyuncu    
1980 30 Komedi Oyuncu 5.4 1,903
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017