Giriş Kayıt
Paul J.Q. Lee

Paul J.Q. Lee (63)


Oyuncu, Yapımcı

Paul J.Q. Lee, 19 Mart 1950 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Büyük (1988) yapımıyla biliniyor.18 Ocak 2014 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1950
Ölüm Tarihi: 18 Ocak 2014
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul Lee
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 57 Animasyon Oyuncu 6.8 201

16 Blok
2006 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 118,787

Sakın Konuşma
2001 51 Suç Oyuncu 6.3 44,026

Çin Kahvesi
2000 50 Dram Oyuncu 7.3 2,921
1998 48 Dram Oyuncu 6.6 2,411
1994 44 Suç Oyuncu 7.6 10,540
1993 43 Komedi Oyuncu 6.0 2,152
1992 42 Komedi Oyuncu 5.6 556
1990 40 Komedi Oyuncu 5.6 11,148

Aşka Dair
1990 40 Komedi Oyuncu 4.9 962

Büyük
1988 38 Komedi Oyuncu 7.3 169,822

Kontes
1988 38 Korku Oyuncu 3.8 309
1987 37 Aksiyon Yapımcı 7.4 7,223
1987 37 Suç Çeşitli 6.1 1,122

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 106,286

Ejderin Yılı
1985 35 Aksiyon Oyuncu 6.9 10,786
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018