Giriş Kayıt
Jesse Lee Soffer

Jesse Lee Soffer (33)


Oyuncu

Jesse Lee Soffer, 23 Nisan 1984 Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Chicago Polis Departmanı (2014), Futbolcu Kız (2007), (2011) Zamana Karşı (2011), (1995) Brady\'ler İş Başında (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Lee Soffer
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1984
Doğum Yeri: Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Jesse Lee | Jesse Soffer
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.7 7,222

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,402
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 26,762

Zamana Karşı
2011 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 328,775

Futbolcu Kız
2007 23 Biyografi Oyuncu 6.2 3,655
1999 Suç Oyuncu 8.1 59,682
1999 Komedi Oyuncu 6.5 890
1996 12 Komedi Oyuncu 5.6 8,776
1995 11 Komedi Oyuncu 6.1 175

Brady\'ler İş Başında
1995 11 Komedi Oyuncu 5.9 18,390
1994 10 Dram Oyuncu 6.4 1,040
1993 9 Komedi Oyuncu 6.8 7,050
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,577
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,240
Dizi Altyazıları
Vikings (17,369) Black Mirror (5,685) The Flash (4,831) Shameless (4,323) Supernatural (3,066) The Big Bang Theory (2,879) The Blacklist (1,588) Star Trek: Discovery (1,479) Knightfall (1,225) Black Lightning (1,218)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018