Giriş Kayıt
Jesse Lee Soffer

Jesse Lee Soffer (33)


Oyuncu

Jesse Lee Soffer, 23 Nisan 1984 Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Chicago Polis Departmanı (2014), Futbolcu Kız (2007), (2011) Zamana Karşı (2011), (1995) Brady\'ler İş Başında (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Lee Soffer
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1984
Doğum Yeri: Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Jesse Lee | Jesse Soffer
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.8 6,827

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 17,833
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 26,368

Zamana Karşı
2011 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 326,412

Futbolcu Kız
2007 23 Biyografi Oyuncu 6.2 3,655
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,813
1999 Komedi Oyuncu 6.5 890
1996 12 Komedi Oyuncu 5.6 8,768
1995 11 Komedi Oyuncu 6.1 175

Brady\'ler İş Başında
1995 11 Komedi Oyuncu 5.9 18,295
1994 10 Dram Oyuncu 6.4 1,040
1993 9 Komedi Oyuncu 6.8 7,050
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,567
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,232
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017