Giriş Kayıt
George Lee

George Lee (67)


Oyuncu

George Lee Bowermaster, 12 Mart 1939 Wheeling, West Virginia, ABD doğumlu oyuncu. Son Armağan (2006) yapımıyla biliniyor.29 Eylül 2006 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: George Lee Bowermaster
Doğum Tarihi: 12 Mart 1939
Ölüm Tarihi: 29 Eylül 2006
Doğum Yeri: Wheeling, West Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: George Earl Lee | George Lee Masters
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 5.8 402

Son Armağan
2006 67 Dram Oyuncu 7.4 14,689
1998 59 Biyografi Oyuncu 6.7 84,083
1997 58 Dram Oyuncu    

Bir Amerikan Efsanesi
1993 54 Dram Oyuncu 6.5 6,903
1993 54 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,630
1992 53 Korku Oyuncu 5.4 20,919
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017