Giriş Kayıt
Edward Ledding

Edward Ledding


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Edward Ledding, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Edward F. Ledding | Ed Ledding | Ted Lenning
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Yapımcı    
1999 Komedi Yapımcı    
1995 Dram Yapımcı 8.2 3,504
1995 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 14,254
1994 Dram Yapımcı    
1994 Dram Yapımcı    

Kötü Ruh 3
1988 Korku Yapım Yöneticisi 4.6 14,627
1988 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.5 2,681
1984 Aksiyon Yapımcı 6.8 7,767

Hanedan
1981 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 5,309
1979 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 4,931

Telefondaki Yabancı
1979 Korku Yönetmen Asistanı 6.6 7,468

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 9,633

Halk Düşmanı
1978 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 733

Açılış Gecesi
1977 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 5,926

Para Hırsı
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 1,480

Bir Yıldız Doğuyor
1976 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 5,777
1975 Aile Yönetmen Asistanı 5.5 336
1974 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.9 1,325
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018