Giriş Kayıt
Edward Ledding

Edward Ledding


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Edward Ledding, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Edward F. Ledding | Ed Ledding | Ted Lenning
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Yapımcı    
1999 Komedi Yapımcı    
1995 Dram Yapımcı 8.2 3,385
1995 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 13,499
1994 Dram Yapımcı    
1994 Dram Yapımcı    

Kötü Ruh 3
1988 Korku Yapım Yöneticisi 4.5 13,710
1988 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 2,412
1984 Aksiyon Yapımcı 6.8 6,901

Hanedan
1981 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.2 4,695
1979 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 4,693

Telefondaki Yabancı
1979 Korku Yönetmen Asistanı 6.6 6,870

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 8,909

Halk Düşmanı
1978 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 733

Açılış Gecesi
1977 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 5,926

Bir Yıldız Doğuyor
1976 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 5,143
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 1,328
1975 Aile Yönetmen Asistanı 5.5 336
1974 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.9 1,325
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017