Giriş Kayıt
Robert S. Lecky

Robert S. Lecky


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Robert S. Lecky, yapımcı, yapım yöneticisi. To Walk with Lions (1999) yapımıyla biliniyor.04 Mayıs 2000 tarihinde (30 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Mayıs 2000
Diğer Bir İsmi: Robert Lecky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Macera Yapımcı 6.8 709
1993 Aksiyon Yapımcı    
1991 Macera Yapımcı 5.6 108
1988 Komedi Yapımcı 5.8 3,259

İlk Isırıkta Aşk
1979 Korku Yapım Yöneticisi 6.1 4,369
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017