Giriş Kayıt
Robert S. Lecky

Robert S. Lecky


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Robert S. Lecky, yapımcı, yapım yöneticisi. To Walk with Lions (1999) yapımıyla biliniyor.04 Mayıs 2000 tarihinde (30 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Mayıs 2000
Diğer Bir İsmi: Robert Lecky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Macera Yapımcı 6.8 709
1993 Aksiyon Yapımcı    
1991 Macera Yapımcı 5.6 108
1988 Komedi Yapımcı 5.8 3,259

İlk Isırıkta Aşk
1979 Korku Yapım Yöneticisi 6.1 4,369
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017