Giriş Kayıt
Stanley Lebor

Stanley Lebor (80)


Oyuncu

Stanley Harvey Lebor, 24 Eylül 1934 East Ham, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1980) Fezada çarpisanlar (1980), (1987) Süpermen 4 (1987), (2000) Madame Bovary (2000), (1992) The Borrowers (1992) gibi yapımlarla biliniyor.23 Kasım 2014 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Stanley Harvey Lebor
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1934
Ölüm Tarihi: 23 Kasım 2014
Doğum Yeri: East Ham, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 66 Aile Oyuncu    
2000 66 Dram Oyuncu 6.7 597
1992 Macera Oyuncu 6.9 514

Süpermen 4
1987 53 Aksiyon Oyuncu 3.6 35,671
1987 53 Komedi Oyuncu 6.4 954
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,154
1982 48 Biyografi Oyuncu 8.1 186,059
1982 48 Dram Oyuncu    
1981 47 Biyografi Oyuncu    
1980 Dram Oyuncu 7.9 830

Fezada çarpisanlar
1980 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 40,791

Medusa
1978 44 Dram Oyuncu 7.1 4,034
1978 Dram Oyuncu    

Savaş Köprüleri
1977 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 42,914

Doğmak İstemiyorum
1975 41 Korku Oyuncu 3.9 757
1970 Dram Oyuncu 7.7 150

Son Kurşun: Korkunç Plan
1969 35 Gerilim Oyuncu 5.3 450
1969 35 Müzikal Oyuncu 7.2 2,058
1966 32 Dram Oyuncu 6.8 1,784
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017