Giriş Kayıt
Simon Leadley

Simon Leadley (53)


Müzisyen, Sesler

Simon Charles Leadley, 28 Ekim 1956 Henley on Thames, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, sesler. Kahraman (2002), Priscilla Çöller Kraliçesi (1994), Farscape: The Peacekeeper Wars (2004), The Clinic (2010) gibi yapımlarla biliniyor.24 Şubat 2010 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Simon Charles Leadley
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1956
Ölüm Tarihi: 24 Şubat 2010
Doğum Yeri: Henley on Thames, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Korku Müzik
4.9 5,163
2010 Suç Müzik 5.4 5,453

Parlak Yıldız
2009 53 Biyografi Müzik 7.0 21,883

Kehanet
2009 53 Dram Müzik 6.2 192,167
2009 Aksiyon Sesler 7.7 2,610

Avustralya
2008 52 Macera Müzik 6.6 104,858

Banka İşi
2008 52 Suç Müzik 7.3 155,674
2008 52 Komedi Müzik 6.4 1,233
2008 52 Dram Müzik 6.2 1,386

Not: Seni Seviyorum
2007 51 Dram Müzik 7.1 174,823
2007 Suç Müzik 7.6 239

Neşeli Ayaklar
2006 50 Animasyon Müzik 6.5 138,753

Ateşin Ortasında
2006 50 Aksiyon Müzik 6.7 9,371

Denizden Gelen Kız
2006 50 Komedi Müzik 5.3 31,784
2006 50 Suç Müzik 5.7 242

Typhoon
2005 49 Aksiyon Müzik 5.9 1,093
2005 Dram Müzik    
2004 Aksiyon Müzik 8.2 11,568

Dünyanın Uzak Ucu
2003 47 Aksiyon Müzik 7.4 173,075

Tepetaklak
2003 47 Komedi Müzik 6.8 2,494

Unutulmaz Gece
2003 47 Biyografi Müzik 6.0 780

Danny Deckchair Nerede?
2003 47 Komedi Müzik 6.8 4,362

Akıntıya Karşı
2003 47 Biyografi Müzik 7.2 2,875

Kahraman
2002 46 Aksiyon Müzik 7.9 153,463

Sessiz Amerikalı
2002 46 Dram Müzik 7.1 24,145

Gençlik Günleri
2002 46 Komedi Müzik 5.9 2,490
2002 46 Aksiyon Müzik 5.4 5,701
2001 45 Dram Müzik 6.4 9,129

Gizemli Yabancı
2001 45 Dram Müzik 6.9 30,891

Kırmızı Değirmen
2001 45 Dram Müzik 7.6 230,560

Haykiris
2000 44 Komedi Müzik 4.2 2,779
2000 44 Dram Müzik    
1999 43 Komedi Müzik 6.6 477

Karanlık Şehir
1998 42 Dram Müzik 7.7 161,613

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 38 Komedi Müzik 7.5 38,021
1993 Animasyon Sesler 6.5 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017