Giriş Kayıt
Rosemary Leach

Rosemary Leach (81)


Oyuncu

Rosemary A. Leach, 18 Aralık 1935 Much Wenlock, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Londra Görevi (2010), Turtle Diary (1985), (1985) Manzaralı Oda (1985), (2000) My Family (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rosemary A. Leach
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1935
Doğum Yeri: Much Wenlock, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 77 Komedi Oyuncu 5.7 293

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 76 Aile Oyuncu 4.6 397

Londra Görevi
2010 75 Komedi Oyuncu 7.5 5,458

Demir Leydi
2009 74 Dram Oyuncu    
2000 65 Gerilim Oyuncu 5.5 170
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,326
2000 Dram Oyuncu 5.2 782

Harold Smith'e Ne Oldu?
1999 64 Komedi Oyuncu 6.5 1,094
1998 63 Dram Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.4 196
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1995 Korku Oyuncu 7.5 71

Manzaralı Oda
1985 50 Dram Oyuncu 7.4 31,752
1985 50 Komedi Oyuncu 6.9 612
1984 Dram Oyuncu    
1983 Dram Oyuncu 7.7 74
1982 47 Macera Oyuncu 7.9 4,624
1981 46 Dram Oyuncu    
1981 46 Komedi Oyuncu    

Facia
1979 44 Dram Oyuncu    

Kısa Tesadüfler
1974 39 Dram Oyuncu    
1964 Belgesel Oyuncu 8.8 687
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017