Giriş Kayıt
Eric Leach

Eric Leach (42)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Eric Leach, 19 Aralık 1975 Crown Point, Hindistanna, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı. Whiplash (2014), SEAL Team (2017), Tuhaf Bir Dostluk (2002), Başka Yerde (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1975
Doğum Yeri: Crown Point, Hindistanna, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman 4.7 2,075
2017 Aksiyon Kameraman 6.9 6,612

Çılgın Ofis Partisi
2016 41 Komedi Kameraman 5.8 49,134
2016 41 Komedi Kameraman 7.6 20,465
2016 41 Komedi Kameraman 6.7 40,416

Kötü Komşular 2
2016 41 Komedi Kameraman 5.7 92,445
2016 41 Suç Görüntü Yönetmeni 5.7 5,862
2015 40 Aksiyon Kameraman 6.3 37,330
2015 40 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 169

Davetsiz Misafir
2015 40 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 9,330
2015 Suç Kameraman 5.4 9,089
2014 39 Dram Kameraman 8.5 554,056

Bizi Kötüden Koru
2014 39 Korku Kameraman 6.2 61,138

Kötü Komşular
2014 39 Komedi Kameraman 6.3 252,846

Düzeltme
2014 39 Dram Kameraman 5.1 5,049

Buraya Kadar
2013 38 Komedi Kameraman 6.6 345,536
2013 38 Gerilim Kameraman 5.7 4,635

Balta 3
2013 38 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
5.7 6,646

Eski Dostlar
2012 37 Komedi Kameraman 6.5 49,116

Pirana 3DD
2012 37 Komedi Kameraman 3.8 35,088
2012 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 228
2012 Dram Kameraman 7.8 61,154
2012 37 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 321
2012 37 Kısa Metraj Kameraman 6.6 383

Karanlık Saat
2011 36 Aksiyon Kameraman 4.9 53,492

Köpekler
2011 36 Gerilim Kameraman 5.8 29,619

Oda Arkadaşım
2011 36 Dram Kameraman 4.9 31,782
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 7,326
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.5 87,716
2010 35 Aksiyon Kameraman 4.7 49,928
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,125

Balta 2
2010 35 Komedi Kameraman 5.5 10,423
2010 35 Aksiyon Kameraman    

Elm Sokağında Kabus
2010 35 Korku Kameraman 5.2 82,234

Kaçaklar
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.4 80,343

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 34 Korku Görüntü Yönetmeni 5.2 5,282

Mahzen
2009 34 Macera Kameraman 5.7 20,606
2009 34 Komedi Kameraman 5.0 14,957

Matrak Adamlar
2009 34 Komedi Kameraman 6.3 106,495

Şantaj
2009 34 Gerilim Kameraman 5.6 882

Köpek Oteli
2009 34 Komedi Kameraman 5.4 18,478

Başka Yerde
2009 34 Suç Kameraman 5.6 2,620

Ölüm Yarışı
2008 33 Aksiyon Kameraman 6.4 181,139

Dehşet Treni
2008 33 Korku Kameraman 6.1 53,203
2008 Dram Kameraman 7.9 214,131
2008 Aksiyon Kameraman 7.4 3,001

Sokak Dansı
2008 33 Dram Kameraman 6.3 73,681

Cehennem tarlasi
2008 33 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Cehennem Sürüşü
2008 33 Aksiyon Kameraman 5.1 14,240

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 32 Komedi Kameraman 5.2 32,978
2007 Belgesel Kameraman 7.2 55

Kaza Kurşunu
2007 32 Komedi Kameraman 7.0 321,204

Temizlikçi
2007 32 Suç Kameraman 6.1 34,721

Sınır Bölgesi
2007 32 Suç Kameraman 5.6 8,141
2007 32 Komedi Kameraman 5.0 670
2007 32 Komedi Kameraman 6.2 1,659

Dünya Ticaret Merkezi
2006 31 Dram Kameraman 6.0 72,139

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 31 Aksiyon Kameraman 6.0 206,957
2006 31 Komedi Kameraman 4.1 2,470
2006 31 Belgesel Kameraman 7.2 250
2006 31 Dram Kameraman 5.7 2,908

Balta
2006 31 Komedi Kameraman 5.7 25,294
2006 31 Komedi Kameraman 4.2 983

Benim Zengin Dostlarım
2006 31 Komedi Kameraman 5.8 22,530
2005 30 Komedi Kameraman 6.4 62,513

Bak Kim Gelmiş
2005 30 Komedi Kameraman 5.9 36,802
2004 29 Korku Kameraman    
2004 29 Komedi Kameraman 4.4 19,677
2004 29 Aksiyon Kameraman 8.0 578,696
2003 28 Aksiyon Kameraman 8.1 851,010
2003 28 Komedi Kameraman 6.2 3,538
2003 28 Aksiyon Kameraman 4.4 829

Dehşetin Gözleri
2002 27 Korku Kameraman 5.6 67,686

Kural Ötesi
2002 27 Komedi Kameraman 6.7 46,639

Örümcek Adam
2002 27 Aksiyon Kameraman 7.3 608,386

Tuhaf Bir Dostluk
2002 27 Dram Kameraman 7.3 2,940

Kayıp Ruhlar
2000 25 Dram Kameraman 4.8 9,407

Dehşetin Yankıları
1999 24 Gerilim Kameraman 7.0 67,265

Arabulucu
1998 23 Aksiyon Kameraman 7.3 117,672
Dizi Altyazıları
Westworld (4,487) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,585) Colony (1,391) Goliath (1,199) Cloak & Dagger (1,197) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (762)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018