Giriş Kayıt
Eric Leach

Eric Leach (42)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Eric Leach, 19 Aralık 1975 Crown Point, Hindistanna, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı. Whiplash (2014), SEAL Team (2017), Tuhaf Bir Dostluk (2002), Başka Yerde (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1975
Doğum Yeri: Crown Point, Hindistanna, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman 4.7 2,075
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 4,616

Çılgın Ofis Partisi
2016 41 Komedi Kameraman 5.8 46,927
2016 41 Komedi Kameraman 7.6 19,615
2016 41 Komedi Kameraman 6.7 38,326

Kötü Komşular 2
2016 41 Komedi Kameraman 5.7 88,589
2016 41 Suç Görüntü Yönetmeni 5.7 5,822
2015 40 Aksiyon Kameraman 6.3 35,856
2015 40 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 169

Davetsiz Misafir
2015 40 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 8,934
2015 Suç Kameraman 5.4 8,957
2014 39 Dram Kameraman 8.5 531,020

Bizi Kötüden Koru
2014 39 Korku Kameraman 6.2 60,087

Kötü Komşular
2014 39 Komedi Kameraman 6.3 248,925
2014 39 Dram Kameraman 5.1 4,615

Buraya Kadar
2013 38 Komedi Kameraman 6.6 341,278
2013 38 Gerilim Kameraman 5.7 4,480

Balta 3
2013 38 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
5.7 6,632

Eski Dostlar
2012 37 Komedi Kameraman 6.5 48,554

Pirana 3DD
2012 37 Komedi Kameraman 3.8 34,663
2012 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 228
2012 Dram Kameraman 7.8 59,409
2012 37 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 321
2012 37 Kısa Metraj Kameraman 6.6 383

Karanlık Saat
2011 36 Aksiyon Kameraman 4.9 52,709

Köpekler
2011 36 Gerilim Kameraman 5.8 29,186

Oda Arkadaşım
2011 36 Dram Kameraman 4.9 31,457
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 7,202
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.5 86,684
2010 35 Aksiyon Kameraman 4.7 49,293
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,125

Balta 2
2010 35 Komedi Kameraman 5.5 10,404
2010 35 Aksiyon Kameraman    

Elm Sokağında Kabus
2010 35 Korku Kameraman 5.2 81,321

Kaçaklar
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.4 79,495

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 34 Korku Görüntü Yönetmeni 5.2 4,934

Mahzen
2009 34 Macera Kameraman 5.7 20,606
2009 34 Komedi Kameraman 5.0 14,707

Matrak Adamlar
2009 34 Komedi Kameraman 6.3 105,447

Şantaj
2009 34 Gerilim Kameraman 5.6 882

Köpek Oteli
2009 34 Komedi Kameraman 5.4 18,246

Başka Yerde
2009 34 Suç Kameraman 5.6 2,620

Ölüm Yarışı
2008 33 Aksiyon Kameraman 6.4 179,355

Dehşet Treni
2008 33 Korku Kameraman 6.1 52,611
2008 Dram Kameraman 7.9 212,666
2008 Aksiyon Kameraman 7.4 3,001

Sokak Dansı
2008 33 Dram Kameraman 6.3 72,873

Cehennem tarlasi
2008 33 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Cehennem Sürüşü
2008 33 Aksiyon Kameraman 5.1 14,240

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 32 Komedi Kameraman 5.1 32,128
2007 Belgesel Kameraman 7.2 55

Kaza Kurşunu
2007 32 Komedi Kameraman 7.0 318,007

Temizlikçi
2007 32 Suç Kameraman 6.1 34,378

Sınır Bölgesi
2007 32 Suç Kameraman 5.6 8,141
2007 32 Komedi Kameraman 5.0 670
2007 32 Komedi Kameraman 6.2 1,659

Dünya Ticaret Merkezi
2006 31 Dram Kameraman 6.0 71,523

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 31 Aksiyon Kameraman 6.0 203,648
2006 31 Komedi Kameraman 4.1 2,470
2006 31 Belgesel Kameraman 7.2 250
2006 31 Dram Kameraman 5.7 2,908

Balta
2006 31 Komedi Kameraman 5.7 25,172
2006 31 Komedi Kameraman 4.2 983

Benim Zengin Dostlarım
2006 31 Komedi Kameraman 5.8 21,802
2005 30 Komedi Kameraman 6.4 61,841

Bak Kim Gelmiş
2005 30 Komedi Kameraman 5.9 35,534
2004 29 Korku Kameraman    
2004 29 Komedi Kameraman 4.4 19,491
2004 29 Aksiyon Kameraman 8.0 568,774
2003 28 Aksiyon Kameraman 8.1 830,222
2003 28 Komedi Kameraman 6.2 3,538
2003 28 Aksiyon Kameraman 4.4 829

Dehşetin Gözleri
2002 27 Korku Kameraman 5.6 66,782

Kural Ötesi
2002 27 Komedi Kameraman 6.7 46,370

Örümcek Adam
2002 27 Aksiyon Kameraman 7.3 598,596

Tuhaf Bir Dostluk
2002 27 Dram Kameraman 7.3 2,940

Kayıp Ruhlar
2000 25 Dram Kameraman 4.8 9,407

Dehşetin Yankıları
1999 24 Gerilim Kameraman 7.0 66,494

Arabulucu
1998 23 Aksiyon Kameraman 7.3 115,867
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018