Giriş Kayıt
Eric Leach

Eric Leach (41)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Eric Leach, 19 Aralık 1975 Crown Point, Hindistanna, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı. Whiplash (2014), Tuhaf Bir Dostluk (2002), Başka Yerde (2009), (2010) Faster (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1975
Doğum Yeri: Crown Point, Hindistanna, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 4.8 372
2017 Komedi Kameraman    

Çılgın Ofis Partisi
2016 41 Komedi Kameraman 5.8 34,611
2016 41 Komedi Kameraman 7.7 17,221
2016 41 Komedi Kameraman 6.7 32,987

Kötü Komşular 2
2016 41 Komedi Kameraman 5.7 79,758
2016 41 Suç Görüntü Yönetmeni 5.8 5,104
2015 40 Komedi Kameraman 6.3 32,583
2015 40 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 169

Davetsiz Misafir
2015 40 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 7,937
2015 Suç Kameraman 5.4 8,552
2014 39 Dram Kameraman 8.5 488,936

Bizi Kötüden Koru
2014 39 Korku Kameraman 6.2 58,009

Kötü Komşular
2014 39 Komedi Kameraman 6.3 239,341
2014 39 Dram Kameraman 5.1 4,615

Buraya Kadar
2013 38 Komedi Kameraman 6.6 330,817
2013 38 Gerilim Kameraman 5.7 4,244

Balta 3
2013 38 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
5.7 5,778

Eski Dostlar
2012 37 Komedi Kameraman 6.5 47,337

Pirana 3DD
2012 37 Komedi Kameraman 3.8 33,751
2012 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 228
2012 Dram Kameraman 7.8 56,959
2012 37 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 321
2012 37 Kısa Metraj Kameraman 6.7 276

Karanlık Saat
2011 36 Aksiyon Kameraman 4.9 51,364

Köpekler
2011 36 Gerilim Kameraman 5.8 28,463

Oda Arkadaşım
2011 36 Dram Kameraman 4.9 30,627
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 7,028
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.5 84,562
2010 35 Aksiyon Kameraman 4.7 48,074
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,125

Balta 2
2010 35 Komedi Kameraman 5.5 9,503
2010 35 Aksiyon Kameraman    

Elm Sokağında Kabus
2010 35 Korku Kameraman 5.2 79,133

Kaçaklar
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.4 77,920

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 34 Korku Görüntü Yönetmeni 5.2 4,934

Mahzen
2009 34 Macera Kameraman 5.7 20,105
2009 34 Komedi Kameraman 5.0 14,579

Matrak Adamlar
2009 34 Komedi Kameraman 6.3 103,757

Şantaj
2009 34 Gerilim Kameraman 5.6 882

Köpek Oteli
2009 34 Komedi Kameraman 5.4 17,521

Başka Yerde
2009 34 Suç Kameraman 5.6 2,620

Ölüm Yarışı
2008 33 Aksiyon Kameraman 6.4 174,885

Dehşet Treni
2008 33 Korku Kameraman 6.1 50,843
2008 Dram Kameraman 7.9 209,328
2008 Aksiyon Kameraman 7.4 3,001

Sokak Dansı
2008 33 Dram Kameraman 6.2 71,166

Cehennem tarlasi
2008 33 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Cehennem Sürüşü
2008 33 Aksiyon Kameraman 5.1 14,240

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 32 Komedi Kameraman 5.1 32,010
2007 32 Kameraman    

Kaza Kurşunu
2007 32 Komedi Kameraman 7.0 311,351

Temizlikçi
2007 32 Suç Kameraman 6.1 33,524

Sınır Bölgesi
2007 32 Suç Kameraman 5.6 8,141
2007 32 Komedi Kameraman 5.0 670
2007 32 Komedi Kameraman 6.2 1,659

Dünya Ticaret Merkezi
2006 31 Dram Kameraman 6.0 70,017

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 31 Aksiyon Kameraman 6.0 196,234
2006 31 Komedi Kameraman 4.1 2,470
2006 31 Belgesel Kameraman 7.2 250
2006 31 Dram Kameraman 5.7 2,908

Balta
2006 31 Komedi Kameraman 5.7 24,061
2006 31 Komedi Kameraman 4.2 983

Benim Zengin Dostlarım
2006 31 Komedi Kameraman 5.9 20,762
2005 30 Komedi Kameraman 6.4 60,677

Bak Kim Gelmiş
2005 30 Komedi Kameraman 5.9 35,173
2004 29 Korku Kameraman    
2004 29 Komedi Kameraman 4.4 19,047
2004 29 Aksiyon Kameraman 8.0 548,330
2003 28 Aksiyon Kameraman 8.1 795,321
2003 28 Komedi Kameraman 6.2 3,538
2003 28 Aksiyon Kameraman 4.4 829

Dehşetin Gözleri
2002 27 Korku Kameraman 5.6 64,958

Kural Ötesi
2002 27 Komedi Kameraman 6.7 45,655

Örümcek Adam
2002 27 Aksiyon Kameraman 7.3 581,370

Tuhaf Bir Dostluk
2002 27 Dram Kameraman 7.3 2,940

Kayıp Ruhlar
2000 25 Dram Kameraman 4.8 9,407

Dehşetin Yankıları
1999 24 Gerilim Kameraman 7.0 64,902

Arabulucu
1998 23 Aksiyon Kameraman 7.3 112,710
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017