Giriş Kayıt
Eric Leach

Eric Leach (42)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Eric Leach, 19 Aralık 1975 Crown Point, Hindistanna, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı. Whiplash (2014), SEAL Team (2017), Tuhaf Bir Dostluk (2002), Başka Yerde (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1975
Doğum Yeri: Crown Point, Hindistanna, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman 4.7 2,075
2017 Aksiyon Kameraman 6.8 5,730

Çılgın Ofis Partisi
2016 41 Komedi Kameraman 5.8 48,307
2016 41 Komedi Kameraman 7.6 20,144
2016 41 Komedi Kameraman 6.7 39,544

Kötü Komşular 2
2016 41 Komedi Kameraman 5.7 90,765
2016 41 Suç Görüntü Yönetmeni 5.7 5,862
2015 40 Aksiyon Kameraman 6.3 36,793
2015 40 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 169

Davetsiz Misafir
2015 40 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 9,159
2015 Suç Kameraman 5.4 9,034
2014 39 Dram Kameraman 8.5 545,678

Bizi Kötüden Koru
2014 39 Korku Kameraman 6.2 60,678

Kötü Komşular
2014 39 Komedi Kameraman 6.3 251,145
2014 39 Dram Kameraman 5.1 5,049

Buraya Kadar
2013 38 Komedi Kameraman 6.6 343,756
2013 38 Gerilim Kameraman 5.7 4,591

Balta 3
2013 38 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
5.7 6,646

Eski Dostlar
2012 37 Komedi Kameraman 6.5 48,827

Pirana 3DD
2012 37 Komedi Kameraman 3.8 34,887
2012 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 228
2012 Dram Kameraman 7.8 60,524
2012 37 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 321
2012 37 Kısa Metraj Kameraman 6.6 383

Karanlık Saat
2011 36 Aksiyon Kameraman 4.9 53,230

Köpekler
2011 36 Gerilim Kameraman 5.8 29,453

Oda Arkadaşım
2011 36 Dram Kameraman 4.9 31,624
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 7,270
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.5 87,268
2010 35 Aksiyon Kameraman 4.7 49,598
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,125

Balta 2
2010 35 Komedi Kameraman 5.5 10,423
2010 35 Aksiyon Kameraman    

Elm Sokağında Kabus
2010 35 Korku Kameraman 5.2 81,834

Kaçaklar
2010 35 Aksiyon Kameraman 6.4 79,965

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 34 Korku Görüntü Yönetmeni 5.2 5,282

Mahzen
2009 34 Macera Kameraman 5.7 20,606
2009 34 Komedi Kameraman 5.0 14,955

Matrak Adamlar
2009 34 Komedi Kameraman 6.3 106,132

Şantaj
2009 34 Gerilim Kameraman 5.6 882

Köpek Oteli
2009 34 Komedi Kameraman 5.4 18,478

Başka Yerde
2009 34 Suç Kameraman 5.6 2,620

Ölüm Yarışı
2008 33 Aksiyon Kameraman 6.4 180,426

Dehşet Treni
2008 33 Korku Kameraman 6.1 52,932
2008 Dram Kameraman 7.9 213,471
2008 Aksiyon Kameraman 7.4 3,001

Sokak Dansı
2008 33 Dram Kameraman 6.3 73,318

Cehennem tarlasi
2008 33 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Cehennem Sürüşü
2008 33 Aksiyon Kameraman 5.1 14,240

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 32 Komedi Kameraman 5.1 32,128
2007 Belgesel Kameraman 7.2 55

Kaza Kurşunu
2007 32 Komedi Kameraman 7.0 319,915

Temizlikçi
2007 32 Suç Kameraman 6.1 34,528

Sınır Bölgesi
2007 32 Suç Kameraman 5.6 8,141
2007 32 Komedi Kameraman 5.0 670
2007 32 Komedi Kameraman 6.2 1,659

Dünya Ticaret Merkezi
2006 31 Dram Kameraman 6.0 71,906

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 31 Aksiyon Kameraman 6.0 205,549
2006 31 Komedi Kameraman 4.1 2,470
2006 31 Belgesel Kameraman 7.2 250
2006 31 Dram Kameraman 5.7 2,908

Balta
2006 31 Komedi Kameraman 5.7 25,294
2006 31 Komedi Kameraman 4.2 983

Benim Zengin Dostlarım
2006 31 Komedi Kameraman 5.8 22,133
2005 30 Komedi Kameraman 6.4 62,193

Bak Kim Gelmiş
2005 30 Komedi Kameraman 5.9 36,538
2004 29 Korku Kameraman    
2004 29 Komedi Kameraman 4.4 19,596
2004 29 Aksiyon Kameraman 8.0 574,569
2003 28 Aksiyon Kameraman 8.1 843,127
2003 28 Komedi Kameraman 6.2 3,538
2003 28 Aksiyon Kameraman 4.4 829

Dehşetin Gözleri
2002 27 Korku Kameraman 5.6 67,333

Kural Ötesi
2002 27 Komedi Kameraman 6.7 46,528

Örümcek Adam
2002 27 Aksiyon Kameraman 7.3 603,676

Tuhaf Bir Dostluk
2002 27 Dram Kameraman 7.3 2,940

Kayıp Ruhlar
2000 25 Dram Kameraman 4.8 9,407

Dehşetin Yankıları
1999 24 Gerilim Kameraman 7.0 66,973

Arabulucu
1998 23 Aksiyon Kameraman 7.3 117,015
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018