Giriş Kayıt
Bernadette Le Saché

Bernadette Le Saché


Oyuncu

Bernadette Le Saché, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,690
2012 Komedi Oyuncu 6.0 130
2005 Suç Oyuncu    

Kayboluş
1988 Gizem Oyuncu 7.8 25,576

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,306
1980 Dram Oyuncu 6.3 151
1980 Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu 6.5 140
1975 Komedi Oyuncu 5.9 23

Şölen Başlasın
1975 Dram Oyuncu 7.2 920
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017