Giriş Kayıt
Mauro Lazzaro

Mauro Lazzaro


Sesler

Mauro Lazzaro, sesler. Quo Vadis, Baby? (2005), Mavi Yalanlar (2002), Denti (2000), Hiç Korkmuyorum (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrının İstediği Gibi
2008 Dram Sesler 6.5 1,123
2005 Dram Sesler 6.3 847
2004 Komedi Sesler 7.5 46

Aşk Ve Cinayet Eğitimi Gören Bazı Çocuklar
2004 Suç Sesler 6.9 331

Hiç Korkmuyorum
2003 Suç Sesler 7.5 12,316

Mavi Yalanlar
2002 Dram Sesler 6.2 859
2000 Komedi Sesler 6.6 626
2000 Komedi Sesler 6.7 549
1998 Dram Sesler 5.3 236
1997 Dram Sesler 6.1 5,267
1994 Dram Sesler 7.0 262
1989 Korku Sesler 3.7 308
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,679) Dunkirk (3,879) Stronger (2,657) It (2,144) Mother! (1,437) American Made (1,378) Loving Vincent (1,304) Kingsman: The Golden Circle (1,297) The Foreigner (617) Flatliners (616)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,815) Shameless (5,992) Mr. Robot (4,472) Game of Thrones (3,058) Peaky Blinders (1,995) Manhunt: Unabomber (1,962) Lucifer (1,581) Designated Survivor (1,473) Supernatural (1,343) The Big Bang Theory (1,076)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017