Giriş Kayıt
Joe Lazarov

Joe Lazarov


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Yapım Yöneticisi

Joe Lazarov, yapımcı, yönetmen, editör, yapım yöneticisi. Hart of Dixie (2011), The Lying Game (2011), Once Upon a Time in Wonderland (2013), Twisted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 24,306
2016 Dram Yapımcı 6.2 3,079
2016 Komedi Yapımcı 5.9 293
2014 Dram Yönetmen 7.9 4,885
2014 Suç Yapımcı 8.1 17,719
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,029
2013 Dram Yönetmen 7.5 8,199
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,394
2011 Dram Yönetmen 7.4 16,595
2011 Komedi Yönetmen 7.8 36,138
2007 Suç 6.4 442

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 121,744
2006 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Yapımcı 8.4 69,417
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2001 Dram Yapımcı 7.5 502
1999 Suç Yapımcı 8.1 55,904

Raptiye
1996 Komedi Editorial Department 6.9 65,577

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.3 12,378
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017