Giriş Kayıt
Joe Lazarov

Joe Lazarov


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Yapım Yöneticisi

Joe Lazarov, yapımcı, yönetmen, editör, yapım yöneticisi. Hart of Dixie (2011), The Lying Game (2011), Once Upon a Time in Wonderland (2013), Twisted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.9 33,849
2016 Dram Yapımcı 6.2 3,260
2016 Komedi Yapımcı 5.8 340
2014 Dram Yönetmen 7.9 4,973
2014 Suç Yapımcı 8.1 19,891
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,159
2013 Dram Yönetmen 7.5 8,327
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,394
2011 Dram Yönetmen 7.4 16,751
2011 Komedi Yönetmen 7.8 36,917
2007 Suç 6.4 442

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 124,742
2006 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Yapımcı 8.4 70,587
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2001 Dram Yapımcı 7.5 502
1999 Suç Yapımcı 8.1 57,412

Raptiye
1996 Komedi Editorial Department 6.9 66,573

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.3 12,606
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017