Giriş Kayıt
Joe Lazarov

Joe Lazarov


Yapımcı, Yönetmen, Yapım Yöneticisi

Joe Lazarov, yapımcı, yönetmen, yapım yöneticisi. Hart of Dixie (2011), The Lying Game (2011), Once Upon a Time in Wonderland (2013), Twisted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 30,289
2016 Dram Yapımcı 6.2 3,169
2016 Komedi Yapımcı 5.9 293
2014 Dram Yönetmen 7.9 4,925
2014 Suç Yapımcı 8.1 18,174
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,093
2013 Dram Yönetmen 7.5 8,258
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,394
2011 Dram Yönetmen 7.4 16,669
2011 Komedi Yönetmen 7.8 36,508
2007 Suç 6.4 442

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 123,250
2006 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Yapımcı 8.4 69,969
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2001 Dram Yapımcı 7.5 502
1999 Suç Yapımcı 8.1 56,627

Raptiye
1996 Komedi Editorial Department 6.9 66,036

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.3 12,489
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017