Giriş Kayıt
Joe Lazarov

Joe Lazarov


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Yapım Yöneticisi

Joe Lazarov, yapımcı, yönetmen, editör, yapım yöneticisi. Hart of Dixie (2011), The Lying Game (2011), Once Upon a Time in Wonderland (2013), The Nine Lives of Chloe King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 22,133
2016 Dram Yapımcı 6.2 3,033
2016 Komedi Yapımcı 5.9 293
2014 Dram Yönetmen 7.9 4,855
2014 Suç Yapımcı 8.1 17,471
2013 Macera Yapımcı 7.1 9,995
2013 Dram Yönetmen 7.5 8,169
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,394
2011 Dram Yönetmen 7.4 16,552
2011 Komedi Yönetmen 7.8 35,927
2007 Suç 6.4 442

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 121,032
2006 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Yapımcı 8.4 69,151
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2001 Dram Yapımcı 7.5 502
1999 Suç Yapımcı 8.1 55,503

Raptiye
1996 Komedi Editorial Department 6.9 65,343

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.3 12,321
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017