Giriş Kayıt
Joe Lazarov

Joe Lazarov


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Yapım Yöneticisi

Joe Lazarov, yapımcı, yönetmen, editör, yapım yöneticisi. Hart of Dixie (2011), The Lying Game (2011), Once Upon a Time in Wonderland (2013), Twisted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.7 49,170
2016 Dram Yapımcı 6.3 3,614
2016 Komedi Yapımcı 5.8 384
2014 Dram Yönetmen 7.9 5,171
2014 Suç Yapımcı 8.2 25,213
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,509
2013 Dram Yönetmen 7.4 8,607
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,394
2011 Dram Yönetmen 7.4 17,091
2011 Komedi Yönetmen 7.8 39,036
2007 Suç 6.4 442

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 131,535
2006 Dram Yapımcı 7.6 10,810
2006 Komedi Yapımcı 8.4 74,364
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2001 Dram Yapımcı 7.5 502
1999 Suç Yapımcı 8.0 61,746

Raptiye
1996 Komedi Editorial Department 6.9 69,200
1994 Suç Yapımcı 7.9 1,587

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.3 13,170
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018