Giriş Kayıt
Joe Lazarov

Joe Lazarov


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Yapım Yöneticisi

Joe Lazarov, yapımcı, yönetmen, editör, yapım yöneticisi. Hart of Dixie (2011), The Lying Game (2011), Once Upon a Time in Wonderland (2013), Twisted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.9 35,773
2016 Dram Yapımcı 6.2 3,371
2016 Komedi Yapımcı 5.8 365
2014 Dram Yönetmen 7.9 5,024
2014 Suç Yapımcı 8.2 22,345
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,228
2013 Dram Yönetmen 7.5 8,378
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,394
2011 Dram Yönetmen 7.4 16,829
2011 Komedi Yönetmen 7.8 37,362
2007 Suç 6.4 442

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 126,110
2006 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Yapımcı 8.4 71,111
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2001 Dram Yapımcı 7.5 502
1999 Suç Yapımcı 8.1 58,070

Raptiye
1996 Komedi Editorial Department 6.9 67,047

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.3 12,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017