Giriş Kayıt
Joe Lazarov

Joe Lazarov


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Yapım Yöneticisi

Joe Lazarov, yapımcı, yönetmen, editör, yapım yöneticisi. Hart of Dixie (2011), The Lying Game (2011), Once Upon a Time in Wonderland (2013), Twisted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.9 39,506
2016 Dram Yapımcı 6.3 3,442
2016 Komedi Yapımcı 5.8 365
2014 Dram Yönetmen 7.9 5,065
2014 Suç Yapımcı 8.2 23,177
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,287
2013 Dram Yönetmen 7.5 8,416
2011 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,394
2011 Dram Yönetmen 7.4 16,896
2011 Komedi Yönetmen 7.8 37,740
2007 Suç 6.4 442

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 127,454
2006 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Yapımcı 8.4 71,476
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2001 Dram Yapımcı 7.5 502
1999 Suç Yapımcı 8.1 58,829

Raptiye
1996 Komedi Editorial Department 6.9 67,446
1994 Suç Yapımcı 7.9 1,587

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.3 12,818
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017