Giriş Kayıt
Edison Layne

Edison Layne


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Edison Layne, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Layne S. Edison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 5.6 315

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Yapımcı 6.4 7,822
2008 Dram Yapımcı 7.1 2,538
2008 Belgesel Yapımcı 5.5 1,031
2007 Belgesel Yapımcı 6.4 2,490
2004 Game-Show Yapım Yöneticisi 7.3 9,147
2001 Game-Show Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.6 5,524
2000 Macera Kameraman 7.1 19,326
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018