Giriş Kayıt
Edison Layne

Edison Layne


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Edison Layne, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Layne S. Edison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 5.6 315

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Yapımcı 6.5 7,363
2008 Dram Yapımcı 7.1 2,528
2008 Belgesel Yapımcı 5.5 1,031
2007 Belgesel Yapımcı 6.4 2,190
2004 Game-Show Yapım Yöneticisi 7.3 8,564
2000 Macera Kameraman 7.0 18,253
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017