Giriş Kayıt
Edison Layne

Edison Layne


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Edison Layne, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Layne S. Edison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 5.6 315

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Yapımcı 6.5 7,311
2008 Dram Yapımcı 7.1 2,255
2008 Belgesel Yapımcı 5.5 1,031
2007 Belgesel Yapımcı 6.4 2,190
2004 Game-Show Yapım Yöneticisi 7.3 8,459
2000 Macera Kameraman 7.0 18,135
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,582) Doctor Strange (6,932) Allied (6,506) Moana (4,931) John Wick: Chapter 2 (4,600) Lion (3,592) Arrival (3,269) Forushande (3,071) Split (2,308) Hacksaw Ridge (2,303)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017