Giriş Kayıt
Edison Layne

Edison Layne


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Edison Layne, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Layne S. Edison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 5.6 315

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Yapımcı 6.4 7,636
2008 Dram Yapımcı 7.1 2,538
2008 Belgesel Yapımcı 5.5 1,031
2007 Belgesel Yapımcı 6.4 2,490
2004 Game-Show Yapım Yöneticisi 7.3 8,909
2001 Game-Show Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.6 5,524
2000 Macera Kameraman 7.0 18,985
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018