Giriş Kayıt
Linda Lawson

Linda Lawson (81)


Oyuncu

Linda Gloria Spaziani, 14 Ocak 1936 Ann Arbor, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Night Tide (1961) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Linda Gloria Spaziani
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1936
Doğum Yeri: Ann Arbor, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 69 Suç Oyuncu 5.3 862
2000 64 Komedi Oyuncu 5.7 1,278
1970 34 Dram Oyuncu 4.3 25
1970 34 Dram Oyuncu 7.0 2,689
1967 31 Komedi Oyuncu    

Apaçi Tüfekleri
1964 28 Western Oyuncu 6.2 240
1963 Aksiyon Oyuncu    
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,770
1961 25 Gerilim Oyuncu 6.4 1,465
1961 Aksiyon Oyuncu    
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,934
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017