Giriş Kayıt
Vincent Lawrence

Vincent Lawrence (57)


Senarist

Vincent Sargent Lawrence, 19 Kasım 1889 Roxbury, Massachusetts, ABD doğumlu senarist. Gentleman Jim (1942), Kleopatra (1934), Test Pilot (1938), Peter Ibbetson (1935) gibi yapımlarla biliniyor.24 Kasım 1946 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vincent Sargent Lawrence
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1889
Ölüm Tarihi: 24 Kasım 1946
Doğum Yeri: Roxbury, Massachusetts, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Çayırlar
1947 Dram Senarist 6.4 1,435
1945 56 Dram Senarist 6.1 577
1942 53 Biyografi Senarist 7.7 2,557
1942 53 Biyografi Senarist 7.8 8,042
1941 52 Komedi Senarist 7.1 717

Broadway Melodisi
1940 51 Müzikal Senarist 7.4 1,555
1939 50 Müzikal Senarist 6.5 212
1939 50 Aksiyon Senarist 7.5 8,976
1938 49 Dram Senarist 6.9 1,613
1938 49 Komedi Senarist 5.9 275
1936 47 Komedi Senarist 7.2 1,343
1935 46 Dram Senarist 7.3 1,315
1935 46 Komedi Senarist 7.2 1,101

Kleopatra
1934 45 Biyografi Senarist 6.9 2,670
1934 45 Dram Senarist 6.6 582
1934 45 Dram Senarist 6.1 56
1932 43 Komedi Senarist 6.9 453
1932 43 Gerilim Senarist 6.3 140
1930 41 Komedi Senarist 6.9 844
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017