Giriş Kayıt
Vincent Lawrence

Vincent Lawrence (57)


Senarist

Vincent Sargent Lawrence, 19 Kasım 1889 Roxbury, Massachusetts, ABD doğumlu senarist. Gentleman Jim (1942), Kleopatra (1934), Test Pilot (1938), Peter Ibbetson (1935) gibi yapımlarla biliniyor.24 Kasım 1946 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vincent Sargent Lawrence
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1889
Ölüm Tarihi: 24 Kasım 1946
Doğum Yeri: Roxbury, Massachusetts, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Çayırlar
1947 Dram Senarist 6.4 1,432
1945 56 Dram Senarist 6.1 577
1942 53 Biyografi Senarist 7.7 2,404
1942 53 Biyografi Senarist 7.8 7,803
1941 52 Komedi Senarist 7.1 717

Broadway Melodisi
1940 51 Müzikal Senarist 7.4 1,555
1939 50 Müzikal Senarist 6.5 212
1939 50 Aksiyon Senarist 7.5 8,976
1938 49 Dram Senarist 6.9 1,613
1938 49 Komedi Senarist 5.9 275
1936 47 Komedi Senarist 7.2 1,343
1935 46 Dram Senarist 7.3 1,315
1935 46 Komedi Senarist 7.2 1,101

Kleopatra
1934 45 Biyografi Senarist 6.9 2,670
1934 45 Dram Senarist 6.6 582
1934 45 Dram Senarist 6.1 56
1932 43 Komedi Senarist 6.9 453
1932 43 Gerilim Senarist 6.3 140
1930 41 Komedi Senarist 6.9 844
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017