Giriş Kayıt
Robert Lawrence

Robert Lawrence (56)


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı

Robert Lawrence, 09 Kasım 1913 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu editör, editör, yönetmen asistanı. Spartaküs (1960), Damdaki Kemancı (1971), Devlerin Aşkı (1956), El Cid (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Kasım 1913
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Aksiyon Editör 5.7 3,376
1985 Dram Editör 6.1 1,463
1984 Dram Editör 6.2 656

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Editorial Department 6.2 53,207
1978 Suç Editör 7.0 1,917
1972 Komedi Editör 6.7 951

Damdaki Kemancı
1971 Dram Editör 8.0 33,017
1970 Dram Editör 7.2 86
1970 Komedi Editör 6.3 383
1968 55 Komedi Yönetmen Asistanı
Editorial Department
6.8 1,177
1968 55 Dram Editör 7.2 245

Paris Yanıyor
1966 53 Dram Editör 6.9 2,753

Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü
1964 51 Dram Editör 6.7 6,378
1964 51 Dram Editör    

Pekin'de 55 Gün
1963 50 Dram Editör 6.8 5,030
1961 48 Macera Editör 7.3 9,895

Spartaküs
1960 47 Macera Editör 7.9 107,767
1959 46 Western Editör 7.3 2,106
1959 46 Suç Editör 6.4 504
1958 45 Dram Editör 6.8 325

Devlerin Aşkı
1956 43 Dram Editör 7.7 29,297

Casuslar Kampı
1953 40 Komedi Editorial Department 8.0 46,219
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,962) Den of Thieves (2,895) Maze Runner: The Death Cure (2,687) Winchester (2,437) Hostiles (2,212) 12 Strong (1,764) A martfüi rém (1,624) The Commuter (1,293) Submergence (1,165) Bleeding Steel (1,147)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,140) Supernatural (4,576) The Big Bang Theory (3,222) Gotham (2,706) The Terror (2,659) Arrow (2,245) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,214) The Flash (1,876) Krypton (1,641) Legion (1,624)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018