Giriş Kayıt
Patricia Lawrence

Patricia Lawrence (67)


Oyuncu

Patricia Lawrence, 19 Kasım 1925 Andover, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Manzaralı Oda (1985) yapımıyla biliniyor.07 Mart 1993 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1925
Ölüm Tarihi: 07 Mart 1993
Doğum Yeri: Andover, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Pat Laurence | Patty Lawrence
Burcu: Akrep
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Howardların Malikanesi
1992 67 Dram Oyuncu 7.5 21,940
1986 61 Dram Oyuncu    

Manzaralı Oda
1985 60 Dram Oyuncu 7.4 30,668
1980 Dram Oyuncu 8.5 404
1980 Dram Oyuncu    
1977 Oyuncu    
1973 48 Dram Oyuncu 6.9 368

Talihli Adam
1973 48 Komedi Oyuncu 7.8 6,194
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,451) Assassin's Creed (8,337) Doctor Strange (4,582) Allied (3,991) Moana (2,727) Forushande (2,489) Arrival (2,380) Split (2,356) Lion (1,987) Hacksaw Ridge (1,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017