Giriş Kayıt
Mel Lawrence

Mel Lawrence


Yapımcı

Mel Lawrence, yapımcı. Hayatın Özü (1982), Noqayqatsi (2002), (1988) Powaqqatsi (1988), (2013) Visitors (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.2 741
2005 Belgesel Yapımcı 8.0 6,615

Noqayqatsi
2002 Belgesel Yapımcı 6.7 4,532
1988 Belgesel Yapımcı 7.3 6,541

Hayatın Özü
1982 Belgesel Yapımcı 8.3 28,888
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017