Giriş Kayıt
Mel Lawrence

Mel Lawrence


Yapımcı

Mel Lawrence, yapımcı. Hayatın Özü (1982), Noqayqatsi (2002), (1988) Powaqqatsi (1988), (2013) Visitors (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.2 741
2005 Belgesel Yapımcı 8.0 6,761

Noqayqatsi
2002 Belgesel Yapımcı 6.7 4,532
1988 Belgesel Yapımcı 7.3 6,541

Hayatın Özü
1982 Belgesel Yapımcı 8.3 28,888
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,846) Hostiles (3,203) Maze Runner: The Death Cure (2,769) Wildling (2,560) Red Sparrow (2,535) 12 Strong (1,827) The Commuter (1,132) Peter Rabbit (796) A Quiet Place (638) The Post (568)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,168) The Terror (4,859) Legion (2,317) The Flash (2,316) The Crossing (1,965) Supernatural (1,675) The Big Bang Theory (1,605) Vikings (1,598) Lucifer (1,570) Fear the Walking Dead (1,459)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018