Giriş Kayıt
Mel Lawrence

Mel Lawrence


Yapımcı

Mel Lawrence, yapımcı. Hayatın Özü (1982), Noqayqatsi (2002), (1988) Powaqqatsi (1988), (2013) Visitors (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.2 741
2005 Belgesel Yapımcı 8.0 6,385

Noqayqatsi
2002 Belgesel Yapımcı 6.7 4,226
1988 Belgesel Yapımcı 7.4 6,087

Hayatın Özü
1982 Belgesel Yapımcı 8.3 26,861
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017