Giriş Kayıt
Joel Lawrence

Joel Lawrence (66)


Oyuncu

Joel List, 23 Kasım 1932 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Roadracers (1959) yapımıyla biliniyor.23 Mayıs 1999 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joel List
Doğum Tarihi: 23 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 1999
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: J.H. Lawrence
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 53 Suç Oyuncu    
1977 45 Biyografi Oyuncu 6.6 340
1974 Dram Oyuncu    
1973 41 Korku Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 613
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,987

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,249

Korkunç İhtiras
1964 32 Dram Oyuncu 6.5 1,502
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018