Giriş Kayıt
Joel Lawrence

Joel Lawrence (66)


Oyuncu

Joel List, 23 Kasım 1932 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Roadracers (1959) yapımıyla biliniyor.23 Mayıs 1999 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joel List
Doğum Tarihi: 23 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 1999
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: J.H. Lawrence
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 53 Suç Oyuncu    
1977 45 Biyografi Oyuncu 6.6 340
1974 Dram Oyuncu    
1973 41 Korku Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 532
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,928

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,072

Korkunç İhtiras
1964 32 Dram Oyuncu 6.5 1,502
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017