Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Janet Lavis

Janet Lavis (87)


Oyuncu

Janet Lavis, 06 Ocak 1921 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu. Yağmur Altında (1952) yapımıyla biliniyor.12 Haziran 2008 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1921
Ölüm Tarihi: 12 Haziran 2008
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 31 Biyografi Oyuncu 6.5 928

Yağmur Altında
1952 31 Komedi Oyuncu 8.3 157,743

Paris'te Bir Amerikalı
1951 30 Müzikal Oyuncu 7.2 22,798
1951 30 Dram Oyuncu 6.7 677
1951 30 Komedi Oyuncu 6.7 3,639
1946 25 Komedi Oyuncu 7.1 2,559

Kahkahalar Tufanı
1945 24 Komedi Oyuncu 7.2 1,456
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017