Giriş Kayıt
Daliah Lavi

Daliah Lavi (76)


Oyuncu

Daliah Levenbuch, 12 Ekim 1940 Moshav Shavey Zion, Palestine doğumlu oyuncu. La frusta e il corpo (1963), The Silencers (1966), Old Shatterhand (1964), Catlow (1971) gibi yapımlarla biliniyor.03 Mayıs 2017 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daliah Levenbuch
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1940
Ölüm Tarihi: 03 Mayıs 2017
Doğum Yeri: Moshav Shavey Zion, Palestine
Diğer Bir İsmi: Dahlia Lavi
Burcu: Terazi
Boyu: 1.70 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dudak Dudağa
1995 55 Komedi Oyuncu 6.7 1,334
1995 55 Belgesel Oyuncu 8.6 3,966
1971 31 Komedi Oyuncu 5.6 699
1968 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 299

Gazino Royal 007
1967 27 Aksiyon Oyuncu 5.2 22,918
1966 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,992
1965 25 Suç Oyuncu 6.7 3,116
1965 25 Macera Oyuncu 6.9 2,778
1964 24 Western Oyuncu 6.1 947
1963 23 Korku Oyuncu 6.9 2,277

Karanlık Yol
1962 22 Dram Oyuncu 6.6 1,409
1961 21 Suç Oyuncu 5.7 379
Dizi Altyazıları
The Flash (9,143) Better Call Saul (6,977) Lucifer (4,079) Fargo (3,934) American Gods (3,752) Gotham (3,669) Twin Peaks (3,202) The 100 (3,154) 12 Monkeys (2,763) Supernatural (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017