Giriş Kayıt
Louis Laverdière

Louis Laverdière


Yapımcı

Louis Laverdière, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Çeşitli    
2004 Komedi Çeşitli    
2004 Dram Yapımcı 6.6 151
2002 Dram Yapımcı 6.7 901

Kayıp Ve Çılgın
2001 Dram Yapımcı 7.0 17,298
1999 Dram Yapımcı 7.1 776
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,904) The Flash (8,834) Legion (8,725) Arrow (6,357) The 100 (4,203) Vikings (4,052) Black Sails (4,023) Taboo (4,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,945) Suits (3,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017