Giriş Kayıt
Arnold Laven

Arnold Laven (87)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Arnold Laven, 23 Şubat 1922 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. The Greatest American Hero (1981), Planet of the Apes (1974), Beyaz simsek (1973), Kafatası Avcıları (1968) gibi yapımlarla biliniyor.13 Eylül 2009 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1922
Ölüm Tarihi: 13 Eylül 2009
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

A Takımı
1983 Aksiyon Yönetmen 7.6 26,908
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,146
1981 Dram Yönetmen 8.2 5,203
1977 Macera Yönetmen 6.6 4,496

Insan bir defa ölür
1976 54 Aksiyon Yapımcı 5.8 2,491
1974 Macera Yönetmen 7.2 2,563
1974 Aksiyon Yönetmen 6.6 1,133
1974 Suç Yönetmen 8.2 5,043

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Yönetmen 7.1 6,114
1974 Macera Yönetmen 7.2 151
1974 Dram Yönetmen    

Beyaz simsek
1973 51 Aksiyon Yapımcı 6.4 2,627
1972 50 Western Yapımcı 6.0 201

Ölüm Avı
1971 49 Dram Yapımcı 6.4 1,623
1969 47 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.9 835

Kafatası Avcıları
1968 46 Komedi Yapımcı 6.9 2,352
1967 45 Komedi Yapımcı 5.5 1,777
1967 Aksiyon Yönetmen 7.3 1,727
1967 45 Romantik Yönetmen 6.4 718
1965 Western Yönetmen
Yapımcı
7.8 1,762
1965 43 Romantik Yapımcı
Yönetmen
6.2 463
1962 40 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.9 729
1959 Western Yapımcı 8.9 34
1959 Komedi Yönetmen    
1958 36 Dram Yönetmen 6.8 286

Dünyaya Meydan Okuyan Canavar
1957 35 Korku Yönetmen 5.8 1,795
1957 35 Korku Yapımcı 5.8 626
1957 Komedi Yönetmen    
1954 32 Suç Yönetmen 6.8 481
1953 31 Suç Yönetmen 6.7 392
1952 30 Suç Yönetmen 6.7 278
1951 29 Suç Çeşitli 7.0 1,163
1950 28 Dram Çeşitli 6.4 661
1950 28 Dram Çeşitli 7.4 8,102
1949 27 Macera Çeşitli 7.1 918

Muhteşem Bess’in Maceraları
1948 26 Dram Çeşitli 5.4 52
1948 26 Suç Çeşitli 7.2 3,183
1948 26 Suç Çeşitli 6.8 1,334
1948 26 Gerilim Çeşitli 6.5 962
1948 26 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.7 263
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017